Σείστηκε ο Έβρος από τους ΕΛΛΗΝΕΣ: Πλήθος κόσμου στο Φυλάκιο σε μια δυναμική εκδήλωση!

Έλληνες  30/10/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο μεθοριακό χωριό Φυλάκιο Έβρου την Κυριακή 30 Οκτωβρίου το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ πραγματοποίησε άλλη μια ενημερωτική εκδήλωση. Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν συγκινητική και ο ενθουσιασμός για το κόμμα μας μεγάλος.


Το χωριό αυτό είναι δίπλα σε ένα τεράστιο στρατόπεδο παρανόμως εισελθόντων αλλοδαπών, οι οποίοι σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής με την Τουρκία πιθανόν να αποτελέσουν την “πέμπτη φάλαγγα”. Ο Στρατός μας στην περίπτωση αυτή θα αναγκαστεί να διεξάγει διμέτωπο αγώνα.
Στην συγκέντρωση μίλησαν ο πρόεδρος του Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, ο επικεφαλής της τοπικής ανεξάρτητης αρχής αγώνα Βασίλης Πεντιφράγκας, οι υποψήφιοι βουλευτές Έβρου Δήμητρα Αστρούδη και Χρήστος Χατζηπεντίδης, η υποψήφια βουλευτής Λάρισας Ζαχαρούλα Ζήση, τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου  Αστέριος Χασάπης (μέλος συντονιστικού Βορείου Ελλάδος), Αλέξανδρος Ιωάννου (διευθυντής γραφείου Βορείου Ελλάδος), Πέτρος Δημητριάδης (ένας εκ των νομικών συμβούλων του κόμματος) και ο δημοσιογράφος Ντίνος Θεοχαρίδης με μεγάλη δράση κατά της λαθρομετανάστευσης.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την έντονη αγανάκτησή τους για το στρατόπεδο δίπλα στα σπίτια τους που δημιουργεί πολλούς κινδύνους για την ζωή και την περιουσία τους και δήλωσαν, ότι στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο αγώνας για την συλλογική εθνική αφύπνιση των συμπατριωτών μας, θα συνεχιστεί σε ολόκληρη την Ελλάδα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης