Σεισάχθεια στεγαστικών δανείων των παλιννοστούντων - Όχι στις κατασχέσεις

Έλληνες  01/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την αδιαφορία όπως και κάθε ομάδα ανθρώπων που έχει στην καρδιά της την Ελλάδα και ζει γι αυτήν και με αυτήν, αντιμετωπίζουν για πολλοστή φορά από το ελληνικό Κράτος, οι παλιννοστούντες ομογενείς.
Όπως και πολλούς άλλους συμπολίτες μας, έτσι και τους ανθρώπους αυτούς που έζησαν σταλινικού τύπου διωγμούς και ξεριζωμούς, βρίσκονται τώρα στο έλεος των κορακιών και των Τραπεζών. εξαιτίας της αδυναμίας τους να αποπληρώσουν τα στεγαστικά δάνεια. Δάνεια που θυμίζουμε πως έλαβαν με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.
Οι Έλληνες εθνικιστές θα είμαστε όλοι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτούς που κράτησαν ψηλά τη σημαία μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Άνθρωποι που έζησαν κάθε είδους ρατσισμό ακόμα και για την γλώσσα που μιλούσαν και είναι εκείνη των προγόνων τους. Αυτοί που έζησαν τα καθεστώτα των Σοβιέτ που ήθελαν επίσης να τους αφανίσουν.
Σε αυτούς τους τραντέλληνες το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, οι εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις τους γυρνούν τώρα την πλάτη. Επιβεβαιώνοντας τον στίχο «Στα ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος». Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές όμως τώρα που η Πολιτεία όχι μόνο τους έχει γυρίσει την πλάτη, αλλά θέλει να τους ξεσπιτώσει θα είμαστε κοντά τους και δίπλα τους.
Εμείς σαν Έλληνες εθνικιστές, όπως λέμε και για όλους τους συμπολίτες μας, απαιτούμε σεισάχθεια. Διαγραφή χρεών και δανείων, αφού είναι γνωστό πως με τις ανακεφαλαιώσεις των τραπεζών δεν χρωστούν τίποτα.
Οι Έλληνες θα είμαστε έμπρακτα κοντά στον δίκαιο αγώνα των ομογενών παλιννοστούντων σε κάθε διαμαρτυρία τους σε κάθε αγώνα σε οποιαδήποτε γειτονιά της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας Σεισάχθεια χθες για τους παλιννοστούντες ομογενείς!

Μπουγάς Τρύφων
Υποψήφιος Βουλευτής
Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ
Νότιος Τομέας (Β3)


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης