Σκύδρα: Παρών ο Δήμος Κυριλίδης στις κινητοποιήσεις των παραγωγών και εμπόρων λαϊκών αγορών

Έλληνες  09/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο ιστότοπος www.pellain.com αναφέρθηκε στην παρουσία του στελέχους του κόμματός μας Δήμου Κυριλίδη στις κινητοποιήσεις των παραγωγών και εμπόρων λαϊκών αγορών στην Σκύδρα. Ακολουθεί το σχετικό δημοσίευμα:

"ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Βίντεο)

ΔΥΝΑΜΙΚΟ "παρών" έδωσαν χθες το πρωί οι παραγωγοί και έμποροι λαϊκών αγορών στον κόμβο του Μαυροβουνίου, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης με νομοσχέδιο που ετοιμάζει για αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας τους.
https://youtu.be/lBPXhAYxGso

Όπως υποστήριξαν οι απεργοί, μεθοδεύεται εν κρυπτώ η αλλαγή του status quo σε βάρος τους, προωθώντας με το νέο νομοσχέδιο η κυβέρνηση να δοθεί ο έλεγχος των λαϊκών αγορών σε εταιρείες.

Μετά την παρουσία τους στον κόμβο Μαυροβουνίου όλο το πρωί όπου έδωσαν ραντεβού για σημείο συνάντησης, ακολούθησε πορεία οχημάτων στην πόλη της Σκύδρας.

Η υπόσχεση που έδωσαν είναι ότι ο αγώνας τους θα συνεχιστεί μέχρι τέλους προκειμένου να δικαιωθούν.

Παρουσία και υποστήριξη στον αγώνα τους έδωσαν ο εκπρόσωπος αντιδήμαρχος Σταύρος Πασχαλίδης από το Δήμο Σκύδρας και του κόμματος "ΕΛΛΗΝΕΣ" Δήμος Κυριλίδης".


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης