ΣΟΚ: Τι πραγματικά συμβαίνει στον Έβρο - Όσα δεν δείχνουν τα κανάλια (Αποκλειστικές Φωτογραφίες)

Έλληνες  28/08/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, όλοι εμείς στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ υποσχεθήκαμε να λέμε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, με σκοπό την ταχύτερη αφύπνισή του και την απαγκίστρωσή του από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Λάβαμε τις παρακάτω φωτογραφίες από πολίτες του Νομού Έβρου. Εικόνες που προκαλούν σοκ, αποτροπιασμό και αγωνία για το μέλλον. Δεκάδες εκατοντάδες λαθρομετανάστες περνούν καθημερινά την συνοριακή γραμμή και καταλήγουν με την βοήθεια ΜΚΟ, κρατικών παραγόντων και διακινητών στην ηπειρωτική Ελλάδα. Μια βραδυφλεγής βόμβα, έτοιμη να εκραγεί. Όλα αυτά στο χωριό Ισαάκιο του Νομού Έβρου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Ονόματα διακινητών με ελληνικό νούμερο τηλεφώνου!

Το Ισαάκιο βρίσκεται 4,5 χλμ. Β.-ΒΑ. του Διδυμοτείχου, προς τη μεθοριακή γραμμή με την Τουρκία και τον ποταμό Έβρο. Παλιότερα, επί τουρκοκρατίας, αναφερόταν ως "Ισάκ Πασά" και συμμετείχε στο ξεσηκωμό της περιοχής την περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, με πρωτεργάτη τον αγωνιστή Γεώργιο Λιόλογλου. Η προσπάθεια αυτή κατέληξε σε αποτυχία, μετά την ήττα των επαναστατικών δυνάμεων στη Μάχη του Σαλτίκιοϊ και το χωριό καταστράφηκε ολοσχερώς από τον Τούρκο προύχοντα Χατζηεστρέφ αγά.

Ταξιδιωτικά έγγραφα διάσπαρτα και πεταμένα παντού - γιατί άραγε;

Μεταξύ άλλων, βλέπουμε χιλιάδες πεταμένα ρούχα και σκουπίδια, ταξιδιωτικά έγγραφα, διπλώματα και ταυτότητες, που αποδεικνύουν περίτρανα την μεγάλη μπίζνα των δουλεμπόρων που πληροφορούν και καθοδηγούν τους λαθρομετανάστες συνεπικουρούμενοι από τις εγχώριες ΜΚΟ, ώστε να δηλώνουν ότι ηλικία, εθνικότητα και ονόματα θέλουν ώστε να έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση. Ένας υβριδικός πόλεμος - μαχαιριά στην καρδιά της πατρίδας μας.

Στηρίξτε το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, για να θωρακίσουμε την άμυνα, να σφραγίσουμε τα σύνορά μας και να απελάσουμε όλους τους παράνομους αλλοδαπούς. Για να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης