Σοφία Ναρλίδου: Συνάντηση με τον Σίμο Φωστηρόπουλο, Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Έλληνες  13/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το στέλεχος των ΕΛΛΗΝΩΝ και υποψήφια στην Πέλλα, Σοφία Ναρλίδου, είχε συνάντηση με τον Σίμο Φωστηρόπουλο, Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Γιαννιτσών. Στην εκτενέστατη συζήτησή τους έγιναν αναφορές τόσο στον διαχωρισμό των εργαζομένων από την κυβέρνηση, όσο και στα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύστημα Υγείας.

«Οι ήρωες ξεχάστηκαν και όχι μόνο, αλλά τιμωρούνται... αυτή τη στιγμή 60 άτομα σε αναστολή, πολλοί εκ των οποίων έχουν τρίτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συζήτηση. Η Σοφία Ναρλίδου τόνισε την απόλυτη στήριξη του κόμματος σε ΟΛΟ το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, την θέση μας για βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα, αλλά και την ανάγκη νέων προσλήψεων, καθώς υπάρχουν 20.000 συμβασιούχοι και 40.000 κενά στο σύστημα Υγείας, τα οποία προφανώς δεν καλύπτονται από τους υπάρχοντες συμβασιούχους…

Ο Σίμος Φωστηρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «βασικός πυλώνας πολιτισμού είναι η υγεία, η οποία δεν διαχωρίζει τους εργαζόμενους και τους ασθενείς».  

Σήμερα, η τοπική εφημερίδα «Πέλλα news» φιλοξενεί αναλυτικά τη συνάντηση και τις θέσεις μας, όπως αυτές εκφράστηκαν στη συζήτηση με τον Πρόεδρο των εργαζομένων:


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης