Σπάσε τα δεσμά, βγες μπροστά εθνικιστικά!

Έλληνες  09/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα

Μυρίζοντας το άρωμα των εκλογών που πλανάται στον αέρα τις τελευταίες ημέρες, αναρωτιέμαι εάν ο Έλληνας ψηφοφόρος θα μπορέσει να αξιοποιήσει αυτήν την ευκαιρία που του δίνεται (Ίσως και η τελευταία), ώστε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στους εραστές της παγκοσμιοποίησης, του αφελληνισμού, του ξεπουλήματος της χώρας, της φτωχοποίησης του Έλληνα πολίτη. Όπου πιστοί στους αφέντες τους εφαρμόζουν κατά γράμμα τα βιβλία των ισχυρών.

Οι επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, θα λάβουν χώρα με το αναλογικό σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι θα οδηγηθούν σε κυβέρνηση συνεργασίας και θα ξεγυμνώσουν την ταύτιση των απόψεών τους. Διαφορετικά θα ξανακάνουν εκλογές αποδεικνύοντας περίτρανα στον κόσμο, πως αυτό που τους νοιάζει είναι μόνο η καρέκλα τους.

Είναι λοιπόν ευκαιρία αυτές οι εκλογές, γιατί τόσο καιρό η ΝΔ κυβέρνησε χωρίς μία εθνική αντιπολίτευση στο κοινοβούλιο. Η γνωστή κοινοβουλευτική περίπτωση με τις γραφικότητες και τις "πλάτες" που έβαζε και βάζει στην κυβέρνηση, απέδειξε την ανάγκη μιας αυθεντικής και μαχητικής φωνής στην Βουλή που θα λέει δυνατά αυτά που σκέφτεται ο κόσμος για τα εθνικά ζητήματα, τους μετανάστες, την οικονομική καταστροφή του τόπου.

Είναι επίσης ευκαιρία, γιατί μετά την λεηλασία των πατριωτικών ψήφων από την ΝΔ, δήθεν για να διώξει την αριστερά, αποδείχθηκε ίδια και χειρότερη από αυτήν. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Την συμφωνία των Πρεσπών που εφάρμοσε κατά γράμμα; Το μεταναστευτικό που γέμισε hot spot όλη την χώρα και μοιράζει ιθαγένειες με μια απλή εξέταση; Τους ΛΟΑΤΚΙ υφυπουργούς, συμβούλους και επιτροπές που ούτε ο Σύριζα δεν τόλμησε να βάλει; Την καταστροφή των μικρών επιχειρήσεων με πρόσχημα την πανδημία, προς όφελος των κάθε λογής αλυσίδων, πολυεθνικών και χορηγών της; Ο κατάλογος δεν έχει τέλος γιατί τον συμβιβασμό με την Τουρκία δεν τον έχουμε δει ακόμα, έρχεται όμως όπου να ‘ναι.

Για όλα αυτά και πολλά άλλα, ο δρόμος για το πατριωτικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα είναι ανοιχτός. Η άδικη φυλάκιση του επικεφαλής μας Ηλία Κασιδιάρη, όχι μόνο δεν μας φόβισε αλλά μας πείσμωσε περισσότερο. Είναι στο χέρι μας λοιπόν, αυτή την απογοήτευση των εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων να την μετατρέψουμε στις εκλογές, στο ποτάμι που θα ανατρέψει τα σχέδιά τους για την πατρίδα μας και τις ζωές μας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης