Στο έλεος των εγκληματιών η χώρα: Σκότωσαν 90χρονο μέσα στο σπίτι του στα Πατήσια

Έλληνες  20/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Έγκλημα στα Πατήσια: Ασφυκτικός θάνατος για τον 90χρονο Παντελή Παπαμιχαήλ

Ο 90χρονος Παντελής Παπαμιχαήλ, όπως αποτυπώνεται το πρόσωπό του στη νέα αστυνομική ταυτότητα που εκδόθηκε πριν από δυο χρόνια.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ:

"Ο Παντελής Παπαμιχαήλ, παρά τα ενενήντα του χρόνια ήταν ένας καλοσυνάτος συνταξιούχος, κοινωνικός με τους γύρω του αφού ζούσε για δεκαετίες ολόκληρες στη μικρή φτωχική μονοκατοικία του στην οδό Γρηγορίου Κυδωνίων 5 στα Κάτω Πατήσια.

Πήγαινε μόνος του στη λαϊκή και έπιανε κουβέντα με τους μικροπωλητές, ακόμη και στο σούπερ μάρκετ οι κοπέλες στα ταμεία τον γνώριζαν και του έδιναν προτεραιότητα. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν γείτονάς του τον καλούσε στο κινητό του τηλέφωνο αλλά απάντηση δεν έπαιρνε!

Ο … απρόσκλητος δολοφόνος του

Ο 90χρονος, δεν είχε λόγους να είναι καχύποπτος με κανέναν, ούτε και με αυτόν ή αυτούς που γνώριζαν πως είναι ολομόναχος και του χτύπησαν την πόρτα. Μόνο που αυτή τη φορά, στο κατώφλι του είχε φθάσει ο ίδιος ο θάνατος, βασανιστικός και βίαιος.

Δεμένος χειροπόδαρα με ταινία βρέθηκε μέσα στο πάτωμα και με τον δολοφόνο να ψάχνει μανιωδώς για μετρητά. Δεν χρειάστηκε να ψάξουν και πολύ, στο μικρό σπιτάκι δεν υπήρχαν εξάλλου και πολλά σημεία όπου ο ίδιος θα μπορούσε να κρύψει τις οικονομίες του.

Πέντε-έξι ντουλάπια, το στρώμα του κρεβατιού του και ένας καναπές. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ξεψύχησε από ασφυξία, ήταν τόσο σφιχτά δεμένος στο πρόσωπο που οι βαριές του ανάσες έβγαιναν με μεγάλη δυσκολία, μέχρι που δεν άντεξε. Ο ακριβής χρόνος θανάτου θα προσδιοριστεί από την νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει αύριο.

Χειροπόδαρα δεμένος στο πάτωμα

Γείτονάς του που ανησύχησε, ειδοποίησε την άμεση δράση και οι αστυνομικοί μπόρεσαν να ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού αλλά τον βρήκαν χειροπόδαρα δεμένο και πεθαμένο στο πάτωμα χθες το βράδυ.

Ο 90χρονος, είχε γεννηθεί στον Πειραιά και όλα του τα χρόνια ζούσε στην Αθήνα, δεν είχε κάνει δική του οικογένεια και οι λιγοστοί συγγενείς του είχαν φύγει από τούτον το μάταιο κόσμο, προ καιρού. Δεν αποκλείεται πάντως ο ληστής με τον συνεργό του [;] να ακολούθησαν τον 90χρονο επιστρέφοντας απ’ τα ψώνια του, γι' αυτό και στην πόρτα δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης".

Νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο εμείς, προκειμένου να γίνει αντιληπτή η κατάσταση την οποία έχουν δημιουργήσει στην κοινωνία μας οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών. Οι Έλληνες και ιδίως οι ηλικιωμένοι, βρίσκονται ανυπεράσπιστοι, στο έλεος εγκληματιών οι οποίοι τους ληστεύουν με τον πιο αδίστακτο τρόπο και τους φονεύουν αφού τους βασανίσουν μέρα-μεσημέρι μέσα στα σπίτια τους. Ο Χρυσοχοΐδης και ολόκληρη η κυβέρνηση ΝΔ είναι υπόλογοι για την πλήρη διασάλευση της δημόσιας τάξης!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης