Συμμετοχή των ΕΛΛΗΝΩΝ σε νέα μεγάλη προσφορά τροφίμων στην Εύβοια

Έλληνες  16/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ στέκονται έμπρακτα στο πλευρό των πληγέντων συμπολιτών και με πολλούς τρόπους. Αυτήν την φορά το στέλεχος του κόμματος, Χρήστος Μουλάς, πρόεδρος του σωματείου των επαγγελματιών πωλητών της Δ’ λαϊκής αγοράς Αθηνών και μέλος της διοίκησης της ομοσπονδίας λαϊκών αγορών συμμετείχε ενεργά, μαζί με συναδέλφους του, σε νέα δράση κοινωνικής αλληλεγγύης στην Εύβοια.

Ο ίδιος σημείωσε:

«Πήγαμε σε δύσβατα χωριά εκεί όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά και ο παράδεισος μέσα σε λίγες μέρες μετατράπηκε σε κόλαση. Παραδώσαμε ό, τι είχαμε εμείς συγκεντρώσει και ό, τι  ευγενείς προσφορές είχαμε από φίλους, συναδέλφους και λοιπούς πολίτες. Στην κοινότητα Σκεπαστή, στον Πρόεδρο Βασίλειο Θαλασσινό. Στην κοινότητα Κουρκουλοί στον Πρόεδρο Βασίλειο Χριστοδούλου. Στην κοινότητα Στροφυλιάς στην πρόεδρο Σοφία Ευσταθίου.

Με την υπόσχεση ότι θα είμαστε κοντά τους και όταν οι κάμερες απομακρυνθούν από τα ζωτικά προβλήματα τους. Καθώς και τα προβλήματα επιβίωσής τους, τα οποία και θα τα μοιραστούμε».

Επίσης, πρόσφεραν φρούτα στους Πολωνούς πυροσβέστες που ήρθαν στην χώρα μας για να συνδράμουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Ο Χρήστος Μουλάς ενημέρωσε: Ειδοποιηθήκαμε από τους κοινωφελείς συλλόγους της Ιστιαίας ότι χρειάζονται επειγόντως φρούτα για να σιτιστούν οι δυνάμεις των πυροσβεστών από την Πολωνία και την Ουκρανία, οι οποίοι βρίσκονταν στο γήπεδο του Πύργου. Έτσι, παραδώσαμε τα φρούτα, στο κέντρο επιχειρήσεων των πυροσβεστών Πολωνών, έπειτα στις αποθήκες του Νέου Πύργου και την κύρια ποσότητα στις κεντρικές αποθήκες της Ιστιαίας. Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στα παιδιά που παραμένουν πολλά εικοσιτετράωρα άγρυπνα για να επουλώσουν τις πληγές που άνοιξαν οι φωτιές».

Οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης των ΕΛΛΗΝΩΝ και η συμμετοχή τους σε κάθε προσπάθεια βοήθειας προς τους πληγέντες θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης