Συνάντηση Δήμου Κυριλίδη με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων, Αντώνη Ντιούδη

Έλληνες  03/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο δυναμισμός του Έθνους εξαρτάται από τις γεννήσεις του!

Στην συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο της Π.Ο.Τ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Tριτέκνων) Αντώνη Ντιούδη, συζητήσαμε για ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που απασχολούν την Ελλάδα, το δημογραφικό.

Το δημογραφικό αποτελεί πέραν πάσης αμφιβολίας το νούμερο ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Αποτελεί την αιτία για την αποδυνάμωση του Ελληνισμού σε κάθε επίπεδο. Ενώ μακροπρόθεσμα θέτει σε διακινδύνευση την ίδια την εθνική του υπόσταση και ανεξαρτησία. Είναι σαφές, πως με τις τακτικές της κυβέρνησης το ελληνικό κράτος  δεν θα μπορέσει να βγει από την κατάσταση παρακμής στην οποία έχει περιέλθει εάν δεν επιλύσει το δημογραφικό πρόβλημα. Όλες οι υφιστάμενες παθογένειες που αντιμετωπίζει το ελληνικό κράτος μεγεθύνονται και επιτείνονται λόγω της παράλληλης πληθυσμιακής αποδυνάμωσης.

Επίσης αναφερθήκαμε στο δεδομένο πως οι Έλληνες συνεχώς μειώνονται λόγω της υπογεννητικότητας και του ξενιτεμού τους. Καταλήξαμε πως σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειονότητα στην ίδια την Ελλάδα βάσει του δείκτη γεννήσεων σύμφωνα με την Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία.

Όταν όμως το αρμόδιο υπουργείο μιλάει κυρίως για την προπαγανδιστική ισότητα που μόνο κατεύθυνση του ίδιου όρου δεν έχει τότε βλέπουμε το μείζον πρόβλημα που αυξάνεται. Ένα υπουργείο που δεν έχει οργανωτική δομή κάτι για το οποίο δεν έχουν δοθεί εξηγήσεις. Το πιο σημαντικό υπουργείο, δεν έχει εθνικά ηνία και εναπόκειται πλέον στην τύχη.

Συζήτηση έγινε και για το ζήτημα των αλλογενών οι οποίοι περιλαμβάνονται στον προαναφερθέντα δείκτη πράγμα που δείχνει πως ο δείκτης γεννητικότητας των Ελλήνων στο γένος είναι αρκετά λιγότερος. Εάν συνυπολογισθούν και οι μελλοντικές εισροές αλλοεθνών  διαφόρων κατηγοριών προκύπτει ότι το 2050 οι Έλληνες εντός Ελλάδας θα είναι περίπου 5.000.000.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ ο πληθυσμός της Ελλάδος το 2015 ήταν ο 6ος πιο γερασμένος στον κόσμο. Ο πληθυσμός των νέων 0-14 μειώθηκε από 28,8 σε 14,5 τοις εκατό και σχεδόν τριπλασιάστηκε η αναλογία των ηλικιωμένων στον πληθυσμό ΑΠΌ 6,7% ΣΕ 19,%.

Το μεγαλύτερο έγκλημα το οποίο παίρνει γίνεται πράξη είναι η κάλυψη του δημογραφικού ελλείμματος μέσω της αύξησης των νόμιμων και παράνομων μεταναστευτικών ροών. Με απλά λόγια προτείνουν να οδηγηθούμε στον βαθμιαίο αφανισμό των Ελλήνων. Το ισοζύγιο δυστυχώς μεταξύ θανάτων και γεννήσεων βρίσκεται στην λάθος κατεύθυνση. Πλέον μιλούμε για τέτοιου είδους απώλειες. Μέσα σε δώδεκα μήνες το 2021 εξαφανίστηκε μία πόλη σχεδόν όσο η Λαμία σε θέμα πληθυσμού.

Ας μιλήσουν τα νούμερα όμως:

Οι θάνατοι στην Ελλάδα την τελευταία 11ετία (2011-2021) ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά 330.935,ενώ κατά την τελευταία 18ετία (2004-2021) ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά 517.600. Το 2021: ΓΕΝNΗΣΕΙΣ:85.594, ΘΑΝΑΤΟΙ:143.850, ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ-ΘΑΝΑΤΟΙ=-58256. ΡΕΚΟΡ 11ετίας στατιστικών Ληξ/κών Πράξεων ΥΠΕΣ.

Δήμος Κυριλίδης,

Τομεάρχης Ενέργειας και Υδρογονανθράκων   

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ προτείνει τα παρακάτω:

https://ellhnes.net/thesh/dimografiko/


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης