Συνάντηση Δήμου Κυριλίδη με το Δ.Σ. Κυνηγετικού Συλλόγου Γιαννιτσών

Έλληνες  25/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επoικοδομητική συνάντηση με το Δ.Σ. του κυνηγετικού συλλόγου Γιαννιτσών "Ο Φασιανός", είχε το Στέλεχος των Ελλήνων (Τομέας Ενέργειας και Υδρογονανθράκων), Δήμος Κυριλίδης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον πρόεδρο κ. Ηλία Ελευθεριάδη, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του αντικειμένου των κυνηγών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με τις τελευταίες αψυχολόγητες αποφάσεις τις κυβέρνησης για ολική απαγόρευση της δραστηριότητας τους επί ένα και πλέον χρόνο.

Οι Έλληνες κυνηγοί, ένα ζωντανό κομμάτι της πατρίδας, εκτός από την πανάρχαια ενασχόληση με το αντικείμενο που τους προσφέρει μοναδική εμπειρία, φυσική κατάσταση και υγεία, προσφέρουν επίσης ανυπολόγιστα μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα, αφουγκραζόμενοι την κάθε σπιθαμή της ιερής πατρογονικής μας γης και του περιβάλλοντα φυσικού χώρου. Αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την πολιτεία στις κατά καιρούς εθνικές κρίσεις.

Το εθνικό μας κόμμα "ΕΛΛΗΝΕΣ" , το οποίο ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, εγγυάται ότι θα είναι πάντοτε υποστηριχτής των δίκαιων αιτημάτων τους.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης