Συναγερμός στον Έβρο. Μεγάλες ομάδες λαθρομεταναστών περνούν τα σύνορα από τα βόρεια του νομού

Έλληνες  09/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οργανωμένη και ασύμμετρη απειλή για την εθνική ασφάλεια διαμορφώνεται τις τελευταίες ημέρες στον Έβρο. Συγκεκριμένα μεγάλες ομάδες μεταναστών (10-150) κινούνται στα βόρεια των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο, στο σημείο της Σταυρωτής, και μετά από σύντομο πέρασμα της ελληνοβουλγαρικής μεθορίου μπαίνουν εκ νέου στην Ελλάδα και κινούνται προς Ξάνθη και Ροδόπη!!

Την κίνηση προφανώς συντονίζει το τουρκικό κράτος καθώς έχει παρατηρηθεί ότι τουρκικά UAVs παρακολουθούν από ψηλά τις περιπολίες του Ελληνικού Στρατού, και στην συνέχεις ειδοποιούν επίγειες μονάδες οι οποίες με την σειρά τους συντονίζουν την κίνηση των λαθρομεταναστών. Οι υποψίες είναι βάσιμες καθώς τις τελευταίες μέρες έχει παρατηρηθεί αυξημένη συχνότητα πτήσεων τουρκικών UAVs στα βόρεια σύνορα του Έβρου.

Η ανύπαρκτη κυβέρνηση της ΝΔ αδυνατεί(;) να αντιμετωπίσει αυτή την νέα κατάσταση ενώ αποφεύγει ακόμα και την συνεννόηση με τις βουλγαρικές αρχές για την από κοινού αντιμετώπιση του φαινομένου.

Μόνη λύση για την οριστική πάταξη της λαθρομετανάστευσης η ψήφος στο εθνικό κόμμα "ΕΛΛΗΝΕΣ", το οποίο διαθέτει πλήρες πρόγραμμα το οποίο θα δώσει λύση στο πρόβλημα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης