Σύλληψη υπερπολύτεκνου πατέρα επειδή αρνήθηκε να κάνει self-test!

Έλληνες  22/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, στην Ελλάδα όπου κυβερνά η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, οι υπερπολύτεκνοι γονείς διώκονται ποικιλοτρόπως!

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, ο εκπαιδευτικός που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες στην Άνδρο είναι ψάλτης και πατέρας 10 παιδιών. Ο καθηγητής συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, καθώς προσήλθε στο σχολείο που δίδασκε χωρίς να έχει κάνει το υποχρεωτικό self test.

Ο καθηγητής παρέμεινε κρατούμενος για μία μέρα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος αφού σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον και η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο.

Η σύλληψη του υπερπολύτεκνου γονέα είναι ένα ακόμα δείγμα του πώς η κυβέρνηση επιτίθεται στον ελληνικό λαό.

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, ένας πατέρας που μεγαλώνει 10 παιδιά θα έπρεπε να είναι καθημερινά αποδέκτης τιμών και ολόπλευρης στήριξης από την Πολιτεία.

Αντ’ αυτού όμως, βλέπουμε ότι την τελευταία δεκαετία τα παιδιά καθίστανται τεκμήριο, οι οικονομικές ενισχύσεις στους πολυτέκνους εξανεμίζονται και γενικότερα οι κυβερνώντες κάνουν ό, τι περνά από το χέρι τους ώστε οι Έλληνες να δυσκολεύονται όλο και περισσότερο από οικονομικής και εργασιακής απόψεως να δημιουργήσουν οικογένεια και να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά.

Στόχος τους ξεκάθαρος η αντικατάσταση πληθυσμού και η αντικατάσταση των αξιών χάρη στις οποίες ο ελληνικός λαός επιβίωσε χιλιάδες χρόνια!

Επισημαίνουμε ότι το περιστατικό της Άνδρου δεν είναι το μοναδικό, καθώς και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας έχουν γίνει συλλήψεις γονέων.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης