Έλληνες αεί παίδες εστέ, γέρων δε Έλλην ουκ έστιν

Έλληνες  27/10/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ηρόδοτος
(Αιγύπτιοι ιερείς προς τον Σόλωνα)

Σύντομες σκέψεις ενός αναποφάσιστου πολυάσχολου ψηφοφόρου

"Μια ολόκληρη ζωή ακούω για το πόσο σημαντική είναι η ψήφος μου. Συμβάλλω στην εκλογή των ανθρώπων, οι οποίοι βάσει του Συντάγματος, θα με αντιπροσωπεύουν και θα υπερασπίζονται τα συμφέροντά μου, τα οποία ταυτίζονται βέβαια με αυτά των συμπατριωτών μου και εννοείται της Πατρίδος μου. Και μιας και η κρίση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της γνώσης, είναι σημαντικό να θυμάμαι τι μας οδήγησε στην ένδεια, στον ευτελισμό, στην αποβορβόρωση, στα χάλια δηλαδή που βρισκόμαστε σήμερα.

 Ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ευΘΡΑΣώς, (το ευΘΑΡΣώς έχει αποδημήσει από την ελληνική βουλή), ότι "θα πατάξει τον νατιβισμό". Δηλαδή εξέφρασε με τρόπο ρητό την πρόθεσή του να κάνει γενοκτονία στους Έλληνες. Στην καθημερινή μας ζωή βιώνουμε την συνέπεια με την οποία την πραγματοποιεί. Χωρίς να έχουμε ερωτηθεί και χωρίς να έχουμε νικηθεί σε κάποιον πόλεμο, ζούμε με τον τρόμο της κακοποίησης και του βίαιου αφανισμού μας από τους αφροασιάτες μετανάστες που άκρως παρανόμως κουβαλούν και μας επιβάλλουν, αδιαφορώντας αν αυτό είναι μη παραγράψιμο έγκλημα πολέμου. Η πρόεδρος της Ελληνικής (;) δημοκρατίας (;) δημοσίως και ανερυθριάστως επαίρεται ότι αυτοί θα μας αντικαταστήσουν. Η αντιπολίτευση δηλώνει ευτυχής για την ταύτιση απόψεων με την κυβέρνηση, η οποία ακολουθεί κατά γράμμα και κατά πνεύμα την δική της μισελληνική γραμμή.

Το ΠΑΟΣΚ κάθεται στις εξαχρειωμένες του δάφνες, μιας και αυτό πρωτοστάτησε στον εκμαυλισμό των Ελλήνων, ώστε χωρίς να το αντιληφθούν, να καταντήσουν από πολίτες, υπήκοοι.

Όσον αφορά στο ΚΚΕ, θεωρεί πως δεν χρειάζεται πιά να απαντήσει: "εναντίον ποιων πολεμούσε το 1946-΄49 και κάτω από ποια σημαία;". Οι Γερμανοί είχαν -επισήμως τουλάχιστον- αποχωρήσει από τον Οκτώβριο του 1944. Ο στόχος τους δικαιώνεται λοιπόν.

 Όσο για το πιστό παιδί του μισέλληνος Σόρος έχει να ασχοληθεί με το νούμερο 25, το οποίο κατά τον Πυθαγόρα αποτελεί άθροισμα του τριγώνου αριθμού 10 και του τριγώνου αριθμού 15.΄Οσοι κι οι πιθανολογούμενοι ομοϊδεάτες του. Υπάρχει βέβαια ακόμα ένας, ο οποίος αφού ψήφισε το ελληνοκτόνο μνημόνιο, φρόντισε τα δικά του συμφέροντα να μη διακυβεύονται στην χώρα που τον σιτίζει.

 Όλοι αυτοί λοιπόν, που είναι οι χειρότεροι εχθροί που είχαμε ποτέ, που λοιδορούν εμάς και την Πατρίδα μας, που μας γενοκτονούν γελοιοποιώντας μας ταυτόχρονα, μας κουνούν το δάχτυλο απειλητικά κραυγάζοντας ότι κινδυνεύουμε από τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Κι αυτό, επειδή οι ΕΛΛΗΝΕΣ ισχυρίζονται, πως αν επικρατήσουν, η Ελλάδα θα αποκτήσει ξανά την αυτάρκειά της, την αξιοπρέπειά της, την ασφάλειά της, την ταυτότητά της, δηλαδή θα ξαναγίνει Ελληνική. Άρα οι αργόσχολοι, αργυρώνητοι, αντίθεοι, πατριδοκάπηλοι προδότες εξουσιαστές παύουν να έχουν πεδίον λεηλασίας λαμπρόν.

Μήπως γι’ αυτό είναι ο ιδρυτής των ΕΛΛΗΝΩΝ στην φυλακή;

Δώρα Δάνα


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης