Τέλος τα παραμύθια Μητσοτάκη για ήρεμο καλοκαίρι - Τουρκική NAVTEX για ασκήσεις με πραγματικά πυρά

Έλληνες  24/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Τουρκία δεσμεύει περιοχές στο Αιγαίο Πέλαγος για ασκήσεις με πυρά. Η Τουρκία προχωρά σε έκδοση νέας NAVTEX για το Αιγαίο Πέλαγος. Η NAVTEX δημοσιεύεται από το Υδρογραφικό Σταθμό της Αττάλειας και χωρίζεται σε τρία διαφορετικά μέρη.

Το πρώτο αφορά ασκήσεις με πυρά από τις 15 Ιουνίου έως και τις 21 Δεκεμβρίου, με εξαίρεση εθνικών εορτών και σαββατοκύριακων. Σημειώνεται πως στην ουσία πρόκειται για αναθεώρηση πρωτύτερης NAVTEX της χώρας. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι δεν είναι μια απλή παραβίαση αλλά εντελώς παρατεταμένη. Το παραμύθι της κυβέρνησης για δήθεν ήρεμο καλοκαίρι τελείωσε.

Η αντίδραση της Αθήνας επιεικώς χαρακτηρίζεται ως μουδιασμένη. Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να βάλει τάξη στο κόμμα του, θα ελέγξει τον Ερντογάν; Ο Δένδιας ασχολείται καθημερινά με τον Βαρβιτσιώτη, που τρώγονται σαν τα σκυλιά και θα καταφέρει να έχει η χώρα ένα ήρεμο καλοκαίρι;

Για να σταματήσουν οι προκλήσεις και οι παραβιάσεις των Τούρκων χρειάζεται μια ενωμένη και εθνική κυβέρνηση. Και όχι η διαλυμένη και φιλελεύθερη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας! Τις απαντήσεις για τις προκλήσεις του Ερντογάν θα τις βρείτε στο ρηξικέλευθο και πατριωτικό, Κυβερνητικό μας Πρόγραμμα. Μόνο οι ΕΛΛΗΝΕΣ το μπορούν! Διαφορετικά, θα βλέπουμε κάθε τόσο τους Τούρκους στο Αιγαίο.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης