Τα καλά και κακά νέα του Τατσόπουλου!

Έλληνες  19/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα,

υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής

Ο Πέτρος Τατσόπουλος σήκωσε πάλι τη… βαρυσήμαντη γραφίδα του και είπε να ασχοληθεί, ξανά μανά, με την κατά δήλωσή του, «ακροδεξιά».

Αφού προ ολίγον μηνών τα έβαλε με την τηλεοπτική σειρά για τον Άγιο Παΐσιο, χαρακτηρίζοντάς την παραμύθι και άλλα διάφορα (γιατί πως να αντέξει μια προοδευτική ψυχή την τεράστια τηλεθέαση που έχει μια σειρά για έναν Άγιο της Ορθοδοξίας), είπε λοιπόν τώρα να καταπιαστεί με ένα πιο ανώδυνο θέμα όπως αυτό της ανόδου της «ακροδεξιάς» στην Ελλάδα. Σίγουρο θέμα, πολιτικά ορθό και χωρίς κίνδυνο να τσαντιστεί κάποιος μεγαλοκαναλάρχης επειδή ειρωνεύτηκε μια προσοδοφόρα για τον τελευταίο σειρά.

Το «ακροδεξιά» το χρησιμοποιούμε κατ' οικονομία γιατί ο μεγάλος πόνος του Τατσόπουλου είναι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Ηλίας Κασιδιάρης που - όπως και αυτός δηλώνει - ετοιμάζεται για την είσοδό του στη Βουλή. Αναγκαστικά όμως ο άνθρωπος, σαν περισπούδαστος αναλυτής που είναι, αναφέρεται και σε άλλες πολιτικές οντότητες που ο ίδιος βάζει στο ίδιο τσουβάλι.

Αφού λοιπόν αναφέρεται σε φιλελεύθερους, αποτυχημένους νεοδημοκράτες, νεοδημοκράτες του διαζυγίου και γιατροσόφους, τη μεγάλη του πίκρα την βγάζει για τον Κασιδιάρη και τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Τον οποίο, όπως λέει, ούτε η φυλακή εμπόδισε στην επικοινωνιακή του επιτυχία, ούτε η τροπολογία Βορίδη. Τι κρίμα κ Τατσόπουλε ε; Γιατί πχ να μην άνοιγαν ξανά τα γκουλάγκ και όλοι με όσους διαφωνείτε να πήγαιναν εκεί;

Αυτά είναι τα «κακά» νέα του. Τα «καλά» του είναι ότι ίσως, αυτή η ύπαρξη πολλών «ακροδεξιών» κομμάτων εμποδίσει, κάποια από αυτά να μπουν στη Βουλή. Σίγουρα, η ελπίδα σας πεθαίνει τελευταία κ. Τατσόπουλε και μιας και καλοκαίριασε δικαιούστε και εσείς όνειρα θερινής νυκτός. Και αφού αρέσκεστε σε ατάκες να σας θυμίσουμε και αυτήν που λέει πως: «δεν υπάρχει κακή διαφήμιση, υπάρχει μόνο διαφήμιση». Σας ευχαριστούμε!  


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης