Τα μπρος πίσω της κυβέρνησης έχουν φτάσει στο απροχώρητο

Έλληνες  12/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Σοφία Ναρλίδου

Υποψήφια βουλευτής ν. Πέλλας

Εκεί που η κυβέρνηση πήγε να ρίξει το «τυράκι» στην εστίαση με την επαναφορά μουσικής (τι δώρο, αλήθεια!) για να ισοσκελίσει την επαναφορά ενός λογικού ποσοστού επαναφοράς φιλάθλων στα γήπεδα (ας όψεται η  παρέμβαση των προέδρων των ομάδων της Super League στο Κυριάκο Μητσοτάκη) τα παίρνει πίσω αφήνοντας πάλι τη κοινωνία να βηματίζει σε διάδρομο σε γυμναστήριο.

Την ίδια ώρα, έχει κόψει συντάξεις, προμηνύει και άλλες περικοπές, συν τα πρόστιμα για τους μη εμβολιασμένους ηλικιωμένους. Ανάλγητοι, απάνθρωπα ξεφτιλίζουν τη τρίτη ηλικία ρίχνοντάς τους στην ανέχεια και στερώντας τους το δικαίωμα να βοηθούν και τα παιδιά τους, τα οποία στηρίζονται ουκ ολίγες φορές στους γονείς, με την οικονομική κατάσταση όπως την έχουν καταντήσει.

Και αν πάθουν κάτι; Θα βρουν μια υγεία που η κυβέρνηση την έχει  αφήσει σε «αυτόματο πιλότο», που ενώ τη στιγμή που πιέζεται το σύστημα και οι διασωληνώσεις κρατούν σταθερά ψηλά, ούτε γιατρούς προσλαμβάνει, ούτε κλίνες αυξάνει και πολύ περισσότερο συνεχίζει πεισματικά να κρατά τους υγειονομικούς που δεν δέχτηκαν να εμβολιαστούν ενάντια σε μια αντισυνταγματική  υποχρεωτικότητα, από το να επιστρέψουν στις δουλειές τους με απαραίτητα test, που κάνουν όλοι οι εργαζόμενοι για να πάρει ανάσα το σύστημα υγείας και να σωθούν ζωές που φεύγουν άδικα.

Για αυτές τις ζωές και τις άλλες που φεύγουν από το άγχος και τη συνεχή πίεση που ασκείται στους επαγγελματίες τις αγοράς, που φωνάζουν SOS εδώ και δύο χρόνια.

Φάγανε την εστίαση με το τρόπο τους, τρώνε και την αγορά και τον μικρομεσαίο έμπορο και επαγγελματία. Φαίνεται πόσο ενδιαφέρονται για το κόσμο, μιας και τον άφησαν αβοήθητο στο κύμα της ακρίβειας βασικών αγαθών και στο ρεύμα που εγκληματικά έστειλαν στο Θεό, με το ανεγκέφαλο κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων.

Όλα αυτά είναι προβλήματα που αντιμετωπίζει όλη η χώρα, είναι προβλήματα που η Πέλλα τα ζει σε άγρια μορφή. Ελπίζω να μην βγει περισσότερο χαμένος ο αγρότης από τη νέα ΚΑΠ που ξεκινά η εφαρμογή της αν και κάτι τέτοιο παρατηρώ να συμβαίνει εξαρχής μιας και ο αρμόδιος υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Λιβανός είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε με όσα προβλήματα του έχουν τεθεί από αγρότες με κυρίαρχο το ΑΤΑΚ. Αν δεν λυθεί το ζήτημα αυτό θα βρεθούμε προ πολλών δυσάρεστων εκπλήξεων με τα χωράφια των κάμπων των Γιαννιτσών και της Σκύδρας ως τα ορεινά της Αλμωπίας και της Έδεσσας.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ παρατηρούν και καταγράφουν τα πάντα. Έχουμε πάρει ξεκάθαρη θέση ως παράταξη για όλα τα ζητήματα, είμαστε στο πλευρό του κάθε επαγγελματία της εστίασης, της γης, της αγοράς με συγκεκριμένα μέτρα στήριξης.

Η κοροϊδία σε κάθε μέτωπο πρέπει να σταματήσει.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης