Τα παιδιά πάνω απ’ όλα!

Έλληνες  10/11/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν σκέπτεται τον Έλληνα και την Ελληνίδα μόνο την προεκλογική περίοδο. Και ειδικότερα ο υποψήφιος βουλευτής Χουγιούρης Ευάγγελος είχε την χαρά και την τιμή να συνομιλήσει με δασκάλους αλλά και με την διεύθυνση του 7ου Δημοτικού σχολείου στα Μέγαρα, οι οποίοι είναι και οι πραγματικοί ήρωες, καθώς είναι πάντα στην πρώτη γραμμή αντιμετωπίζοντας καθημερινά προβλήματα για τα οποία οι άμεσοι αρμόδιοι αδιαφορούν.  

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν καθαρά για λογούς έρευνας και ενημέρωσης για την Εθνική στρατηγική του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ σχετικά με όλα τα παιδιά στην Ελλάδα που έχουν ανάγκη από ειδική εκπαίδευση.

Τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας. Και πρέπει να έχουν πάντα προτεραιότητα. Η επένδυση στην παιδεία θα μας δώσει την δυνατότητα μιας Ανθρώπινης κοινωνίας. Και τα Δημοτικά σχολεία παίζουν νευραλγικό ρόλο στον σκοπό μας. Ο στόχος της στρατηγικής μας δεν είναι άλλος από την έγκυρη διάγνωση και υποστήριξη χιλιάδων παιδιών έτσι ώστε όχι μόνο να αποτρέψουμε την κοινωνική τους απομόνωση στο μέλλον αλλά και να αναδείξουμε τα ταλέντα τους.

Η συζήτηση έγινε σε ένα πολύ φιλικό και ευχάριστο κλιμα. Και θα είναι πραγματικά τιμή μας να υπηρετήσουμε αυτούς τους ανθρώπους ως κυβέρνηση.

Χουγιούρης Ευάγγελος

Υπ. Βουλευτής Δυτικής Αττικής


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης