Τελικά αλλάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης: Η νέα υπερδομή λαθρομεταναστών στη Σάμο

Έλληνες  14/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Νικόλαος Χατζηβογιατζής

Η Λέσβος βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού εγκατάστασης νέων υπερδομών καθόσον προορίζεται να είναι το βασικό σημείο υποδοχής και εγκατάστασης λαθρομεταναστών.

Εκμεταλλεύονται τα γεγονότα στο Αφγανιστάν και προσπαθούν να εκβιάσουν τους Λέσβιους χρησιμοποιώντας τα πλέον ύπουλα εργαλεία προπαγάνδας και λαϊκισμού. Δεν λένε ότι, όπως αποδείχθηκε, έγκειται στη βούληση της Ελλάδας εάν θα υπάρχουν λαθρομεταναστευτικές ροές προς τα νησιά του Αιγαίου αλλά υπερθεματίζουν στα σχέδια μετατροπής της Λέσβου σε μόνιμο κέντρο εγκατάστασης λαθρομεταναστών.

Θα πρέπει να γνωρίζετε τέλος ότι, κόντρα ενδεχομένως στα επιχειρηματικά και οποιαδήποτε άλλα συμφέροντα, την τελική απόφαση για την κατασκευή υπερδομής, θα την λάβει ο λαός της Λέσβου με τρόπο που το αίσθημα επιβίωσης θα του επιβάλλει. Κύριοι της δημοτικής αρχής σας καλούμε να επιστρατεύσετε όση πολιτική αξιοπρέπεια σας έχει απομείνει και να στρατευθείτε μαζί του. Ο αγώνας θα είναι σκληρός αλλά η νίκη θα είναι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Αυτά που δεν βλέπετε στα κανάλια... η νέα δομή Σάμου. Η mitsotakis - mitarakis travel ετοιμάζεται να υποδεχθεί νέους «επενδυτές». Τελικά η «Ελλάδα αλλάζει» κύριε Μητσοτάκη. Προσπαθείτε να την μετατρέψετε σε πολυπολιτισμική. Δεν θα σας περάσει. Είμαστε δυνατοί και αποφασισμένοι να σας ανακόψουμε τα σχέδια με κάθε νόμιμο μέσο!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης