Τους πονάμε πολύ, άρα πάμε καλά!

Έλληνες  09/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στην αντεπίθεση κατά της ΚΝΕ πέρασε ο Δήμος Κυριλίδης, Τομεάρχης Ενέργειας του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, με αφορμή μια επαίσχυντη αφίσα που κυκλοφόρησαν οι κομμουνιστές της Πανσπουδαστικής για τις εκλογές στις 18 Μαΐου.

Η ΚΝΕ θίγει το γεγονός ότι κάποτε ο Δ.Κυριλίδης ήταν μέλος της ΔΑΠ δηλαδή της πανεπιστημιακής παράταξης της ΝΔ και τώρα πρόσκειται στο κόμμα που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Η γνωστή τακτική της ΚΝΕ και της Πανσπουδαστικής να συκοφαντούν πρόσωπα συνεχίζεται γι' ακόμη μία φορά. Ξεχνούν πως τα περισσότερα μέλη της, ανήκουν πλέον, στον στενό πυρήνα της ΝΔ και πολλά απο αυτά κατέχουν και υπουργικές θέσεις!

Βέβαια, ακόμη πιο ανούσιο είναι πως αντί να εκφέρουν προτάσεις εντός των φοιτητικών συμβουλίων προτιμούν να συκοφαντούν πρόσωπα που ήδη έχουν προσφέρει μέσα στους φοιτητικούς συλλόγους και όχι μόνο.

Να μην ξεχνάμε επίσης ποιοι ήταν αυτοί που καραδοκούσαν με επιθετικές προθέσεις έξω από σχολεία βρίζοντας και απειλώντας ανήλικους μαθητές.

Η υποκρισία της αριστεράς και το καθεστωτικό δηλητήριό της πρέπει να απομακρυνθούν από την ελληνική κοινωνία, τέτοιες συμπεριφορές και στοχοποιήσεις δεν μπορούν να έχουν θέση στην δημοκρατία. Οι αγκυλώσεις και οι εμμονές τους δεν χωρούν στις σύγχρονες κοινωνίες».

Δήμος Κυριλίδης

Μηχανικός Περιβάλλοντος και Γεωτεχνολογίας

Τομεάρχης Ενέργειας και Υδρογονανθράκων


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης