Το είπαν και το έκαναν: Γονατίζουν τη Θεσσαλονίκη με νέο lockdown!

Έλληνες  29/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Φαινόταν το πράγμα ότι έρχεται, παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις από επίσημα χείλη πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, και, πλέον, ανακοινώθηκε και επίσημα πως η Θεσσαλονίκη τίθεται υπό καθεστώς «μίνι» lockdown.

Μαζί της στο «κόκκινο» (ξανα)μπαίνουν η Χαλκιδική, η Λάρισα και το Κιλκίς, με τον επικαιροποιημένο επιδημιολογικό χάρτη της χώρας, αναφορικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού, να εμφανίζει τις παραπάνω περιοχές στο «κόκκινο» επίπεδο συναγερμού. Όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο για τις περιοχές που «κοκκινίζουν», θα επιβληθούν έξτρα περιοριστικά μέτρα, τα οποία, στην προκειμένη περίπτωση, είναι τα εξής δύο:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.
  • Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Όσον αφορά στην ημερομηνία έναρξης των νέων περιοριστικών μέτρων, το σχετικό ΦΕΚ αναμένεται να εκδοθεί αύριο Πέμπτη και τα μέτρα να αρχίσουν να ισχύουν από την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, στις 6 το πρωί, και για μια εβδομάδα.

Η απόφαση αυτή ελήφθη όπως το δικαιολόγησαν, μετά την εισήγηση των ειδικών της επιτροπής εμπειρογνωμόνων λόγω της συνεχούς αύξησης των κρουσμάτων στη βόρεια Ελλάδα και στις συγκεκριμένες περιοχές. Το ζητούμενο είναι ότι για ακόμα μια φορά η Βόρεια Ελλάδα δέχεται το μένος της κυβερνητικής πολιτικής. Δυστυχώς, έχουμε να κάνουμε με τελείως ανίκανους. Συνεχίζουν να στραγγαλίζουν την ελληνική οικονομία, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Τα μέτρα τους ήταν και είναι μια τεράστια απάτη. Παραιτηθείτε!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης