Το Εθνικιστικό κίνημα σήμερα

Έλληνες  21/10/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ξεκίνησε ένας κύκλος συζητήσεων σχετικά με την κατάσταση, τις προοπτικές και τους στόχους του Ελληνικού εθνικιστικού κινήματος σήμερα. Μετά από εισαγωγική εισήγηση του Γ. Γ. του Εθνικού Μετώπου Εμ. Κώνστα όπου επισημάνθηκαν οι αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες εξακολουθεί να αναπτύσσεται το εθνικιστικό κίνημα καθώς και οι παθογένειες που πρέπει να ξεπεραστούν, τονίστηκε η ανάγκη η ενωτική πρωτοβουλία  των ΕΛΛΗΝΩΝ και του Εθνικού μετώπου να επεκταθούν σε όλους τους χώρους της δημόσιας ζωής ώστε να δώσουν οι εθνικιστές τον αγώνα για την πατρίδα και την κοινωνία αφού αυτοί μόνοι κινούνται ακηδεμόνευτοι και ανυπότακτοι.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην ανάγκη ο εθνικισμός να εκφραστεί μακριά από το αναχώματα που δημιουργεί το σύστημα, αφού αποτελεί ξεκάθαρο λόγο και δρόμο μακριά από τις τεχνητές αντιθέσεις της αριστεράς και της δεξιάς. Τη συζήτηση διεύθυνε ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου. 

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με θεματικές εισηγήσεις και συζητήσεις προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι θέσεις και μεθοδεύσεις για έναν νικηφόρο πολιτικό αγώνα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης