Το καθεστώς Μητσοτάκη ώθησε Ελληνίδα υγειονομικό στην αυτοχειρία! Θα τιμωρηθούν οι ιθύνοντες;

Έλληνες  07/10/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Αλέξανδρος Ζερβέας,

υποψήφιος βουλευτής B. Τομέα Αθηνών Β1

Θλίψη προκάλεσε πανελληνίως η είδηση ότι νεαρή οδοντίατρος αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεξε να ευρίσκεται σε καθεστώς αναστολής εργασίας λόγω της αρνήσεώς  της να εμβολιαστεί  με τα πειραματικά εμβόλια του Μπουρλά και των λοιπών πολυεθνικών φαρμακευτικών επιχειρήσεων κατά του Covid-19. Η εμμονή του καθεστώτος Μητσοτάκη και ιδιαιτέρως του Υπουργού Υγείας Πλεύρη στην στρατηγική τιμωρίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών  πλέον οδηγεί συνανθρώπους μας στον θάνατο. Η αμετανόητη στάση του καθεστώτος εξοργίζει κάθε Ελληνίδα και Έλληνα, αφού έχει οδηγήσει χιλιάδες οικογένειες συμπατριωτών μας στην οικονομική εξαθλίωση. Είναι αληθινά αδιανόητο να απαγορεύεται να εργαστούν επειδή δεν επιθυμούν να εισαγάγουν στο σώμα τους μία ουσία ύποπτη, αν όχι υπεύθυνη, για εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους παγκοσμίως και την πρόκληση εκατομμυρίων σοβαρών σωματικών προβλημάτων. Αδιανόητο για κάθε εχέφρον όν, όχι όμως για τις μαύρες ψυχές των ενοίκων του Μεγάρου Μαξίμου και του Υπουργείου Υγείας.

 Βεβαίως, πέρα από το καθεστώς Μητσοτάκη και τον υπεύθυνο υπουργό, απηνή διώκτη των υγειονομικών, μερίδιο ευθύνης – ίσως και ισότιμο με αυτό του καθεστώτος – έχει και η αντιπολίτευση, αξιωματική και ελάσσονα. Εξ αρχής  της υγειονομικού χαρακτήρα περιπέτειας με τον ιό Covid-19, σύσσωμη η αντιπολίτευση λειτούργησε ως πολιτική συνιστώσα της κυβερνώσας παρατάξεως. Καταρχάς, υπερψήφισε τον επαίσχυντο νόμο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού, παραβιάζοντας τον Συνταγματικό Χάρτη όπου γίνεται σαφής αναφορά στο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να αρνούνται ιατρικές πράξεις εφόσον κρίνουν ότι αποτελούν απειλή για την υγεία τους. Έπειτα, με δηλώσεις βουλευτών, πρώην υπουργών αλλά και «ειδικών» επιστημόνων των κομμάτων της αντιπολιτεύσεως εντός βουλής κι εντός τηλεοπτικών σταθμών, στήριξαν τον Μητσοτάκη στην επιβολή της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών παρά τις πολυάριθμες αναφορές για δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειες από την χρήση των εν λόγω εμβολιακών σκευασμάτων. Τέλος, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία όλων των κομμάτων της αντιπολιτεύσεως στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των υγειονομικών σε αναστολή εργασίας. Από ό,τι φαίνεται οι δήθεν ευαίσθητοι και πλήρεις ενσυναίσθησης οπαδοί της αριστεράς έχασαν τον δρόμο τον άγοντα στο πλευρό των αγωνιζόμενων εργαζομένων. Ίσως επειδή είναι εργαζόμενοι και όχι τρομοκράτες, ληστές και έμποροι ναρκωτικών.

 Θα τιμωρηθούν, λοιπόν, οι ιθύνοντες; Το ερώτημα εάν θα τιμωρηθούν οι ιθύνοντες θα παραμένει αναπάντητο όσο οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν πράττουν το καθήκον τους ενώπιον της κάλπης. Όσο επικρατεί ο παραλογισμός του «όλοι είναι ίδιοι» και της εξ αυτού απορρέουσας αποχής, όσο επικρατεί ο παραλογισμός του επιλέγουμε την τάδε πολιτική παράταξη για να μην μας κυβερνήσει η δείνα πολιτική παράταξη –ενώ είναι σαφές ότι επί της ουσίας ουδεμία διαφορά έχουν και αναφέρομαι ασφαλώς στον μπλε σύριζα της νέας δημοκρατίας και την ροζ νέα δημοκρατία του σύριζα- , τόσο θα παραμένουν ατιμώρητοι οι ιθύνοντες. Η Κάθαρσις για να επέλθει απαιτεί Θέληση και έρωτα για το Δίκαιο. Απαιτεί προσωπικότητες ουδεμίαν σχέση έχουσες με το σάπιο μεταπολιτευτικό Σύστημα εξουσίας και με τα μέλη της διεφθαρμένης ελληνόφωνης ελίτ.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ από την αρχή τάχθηκε υπέρ των δίκαιων αιτημάτων των υγειονομικών σε αναστολή εργασίας και συμπαραστάθηκε ενθέρμως  σε κάθε αγωνιστική τους κινητοποίηση ανά την ελληνική επικράτεια. Το δικαίωμα στην εργασία είναι αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα και μόνο σε σκληρά απολυταρχικά καθεστώτα, κομμουνιστικού τύπου καθεστώτα,  τίθεται σε αμφισβήτηση. Απαιτούμε την άμεση επάνοδο του συνόλου των υγειονομικών σε αναστολή στους χώρους εργασίας τους, απαιτούμε την πληρωμή στο ακέραιο των μη αποδοθέντων μισθών για όσο χρονικό διάστημα έμειναν άνεργοι, απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι αποφάσισαν  αλλά και στήριξαν δια της συμμετοχής ή δια της σιωπής τους την εκδικητική πολιτική προς το υγειονομικό προσωπικό της πατρίδος μας. Για την πραγματοποίηση των απαιτήσεων αυτών και ιδίως του τρίτου σκέλους αποτελεί ανάγκη η παρουσία του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ εντός του κοινοβουλίου στις επόμενες εκλογές με όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ποσοστά. Γιατί απέναντι στον συνασπισμό των κομμάτων του προδοτικού –κλεπτοκρατικού τόξου μόνο το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι σε θέση να ορθώσει πολιτικό ανάστημα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης