Το καλάθι της κλεψιάς και της απατεωνιάς

Έλληνες  04/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μέσα σε αυτήν τη μεγάλη ενεργειακή κρίση για την οποία το ανθελληνικό σύστημα έχει ακέραιο το μερίδιο ευθύνης, αφού πρώτα φτωχοποίησε τους Έλληνες πολίτες και τους καταδίκασε σε διαρκή ανασφάλεια και έλλειψη προοπτικής για το μέλλον, προσπαθεί τώρα να κρατηθεί στην εξουσία με φτηνά τεχνάσματα όπως το καλάθι της κλεψιάς και της απατεωνιάς, που το βάπτισαν δήθεν καλάθι του νοικοκυριού.

Τα σχέδιά τους όμως για ολοκληρωτική φτωχοποίηση και υποδούλωση των Ελλήνων θα αποτύχουν οικτρά· οι Έλληνες ξυπνούν, και κάθε μέρα γυρίζουν την πλάτη τους στα ψέματα και στα επικοινωνιακά κόλπα που σκαρφίζονται. Το Εθνικό Κόμμα Έλληνες προελαύνει σταθερά προς τη βουλή και πολύ γρήγορα μία εθνική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Ηλία Κασιδιάρη θα κάνει και πάλι τον Έλληνα οικονομικά αυτάρκη και, πάνω απ’ όλα, εθνικά υπερήφανο. Η νίκη είναι με εμάς, η νίκη είναι με τους Έλληνες Εθνικιστές!

Έλα και εσυ μαζί μας σε αυτό τον όμορφο αγώνα, επικοινώνησε στα τηλέφωνα που βρίσκονται στην σχετική φόρμα και εντάξου στην μεγάλη οικογένεια των ΕΛΛΗΝΩΝ!

Σταύρος Μπιτσικόλης

Ιδ. Υπάλληλος

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαίας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης