Το μήνυμα του Αδώνιδος και ο Ηλίας Κασιδιάρης

Έλληνες  05/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με μία φωτογραφία και ένα μήνυμα αποφάσισε να ευχηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Ένα μήνυμα που-χωρίς να το καταλαβαίνει κι ίδιος-μπορεί να αποκτήσει αρνητικό νόημα για την παράταξή του! «Βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη» έγραψε ο «δεξιός» υπουργός. Και έτσι ακριβώς είναι!

Βλέπουμε πίσω και κατανοούμε ότι έχετε ξεπουλήσει τα πάντα και είστε αδίστακτοι πολιτικοί που κοιτάνε τις τσέπες τους και τους φίλους της κυβέρνησης, διαλύοντας, ξεπουλώντας, προδίδοντας!

Βλέπουμε μπροστά, με ελπίδα ότι δεν θα ολοκληρώσετε το σχέδιο αφελληνισμού της χώρας και σύντομα θα μας αδειάσετε την γωνιά!

Και βλέπουμε γύρω μας με αγάπη, γιατί αγαπάμε ό, τι σας πονάει. Θέλουμε και θα πετύχουμε να δούμε τον Ηλία Κασιδιάρη ΕΛΕΥΘΕΡΟ και μέσα στη Βουλή ξανά, με εσάς να μην μπορείτε να αντιπαρατεθείτε μαζί του με επιχειρήματα. Σας πονάει ακόμα και μέσα από τη φυλακή, που βρίσκεται παράνομα, ανήθικα, αντισυνταγματικά. Ακόμα και εν τη απουσία του, με τα βίντεό του, σας προκαλεί πολιτικό φόβο. Και αυτό το αγαπάμε! Όπως και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ακόμα. Οπότε ναι! Βλέπουμε μπροστά με ελπίδα… Χρόνια πολλά και καλή δύναμη στον Ηλία Κασιδιάρη!

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης