Το ΟΧΙ του Μεταξά και τα ΝΑΙ των Νενέκων της αριστεράς και της δεξιάς

Έλληνες  28/10/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Αλέξανδρος Ζερβέας,

υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών

 «Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μία μέρα, που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι, να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τo ‘χει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησή του. Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Αν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο το Όχι – το σωστό- εις όλην την ζωή του»

Κωνσταντίνος Καβάφης

Για τον Ιωάννη Μεταξά η ώρα να πει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο Όχι είχε έρθει. Ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου ο Ιταλός πρέσβης παραδίδει το τελεσίγραφο στον Μεταξά, στον Εθνικιστή Ιωάννη Μεταξά. Παράδοση της Ελλάδος στη πανίσχυρη στρατιωτικά και οικονομικά τότε Ιταλία ή πόλεμος. Το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο Όχι; Ο Μεταξάς, από καιρό είχε λάβει την απόφασή του, απόφαση άξια επαίνου εξ όλων των Μεγάλων της Φυλής και του Έθνους: «Alors, c’est la guerre». Το Όχι είχε ειπωθεί και το όνομά του είχε γραφεί με χρυσά γράμματα στην Ιστορία.

Μετά την λήξη του συμμοριτοπόλεμου η πολιτική εξουσία παραδίδεται καθ’ ολοκληρίαν στα χέρια των επιγόνων του Νενέκου. Ο Καραμανλής, ο ολετήρας της Κύπρου μας, λέει το πρώτο ΝΑΙ υπογράφοντας την προδοτική συμφωνία Ζυρίχης – Λονδίνου, συνεπικουρούμενος από τον κομμουνιστή Μακάριο. Τον Αύγουστο του 1974 θα πεί το δεύτερο προδοτικό ΝΑΙ με το διαβόητο «Η Κύπρος κείται μακράν», παραδίδοντας επί της ουσίας την Κύπρο στις διαθέσεις του βάρβαρου Ετσεβίτ. Το 2004 σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό από την δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά, με επικεφαλής τον Καραμανλή Β’, θα στηρίξει το Σχέδιο Άναν που παρέδιδε και το ελεύθερο μέρος της νήσου της Αφροδίτης στον έλεγχο της Τουρκίας και το οποίο ευτυχώς απορρίφθηκε από τους Έλληνες της Κύπρου. Στο πρόσφατο παρελθόν καταγράφονται στην μαύρη βίβλο των ΝΑΙ τα τρία ΝΑΙ στα Μνημόνια – εκ των οποίων το τρίτο Μνημόνιο ψηφίστηκε παρά την εκφρασθείσα μέσω του δημοψηφίσματος του 2015 αντίθεση του ελληνικού λαού- και βεβαίως το ΝΑΙ του σύριζα, των απογόνων των συμμοριτών, στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία παραδόθηκαν 2500 χρόνια ελληνικής ιστορίας στο κρατικό μόρφωμα των Σκοπίων. 

Στο σήμερα το Έθνος μας είναι αντιμέτωπο με τον εμφανή εξωτερικό εχθρό της Τουρκίας, τον αφανή  εξωτερικό εχθρό της νεοταξικής παγκοσμίου ελίτ και τον εσωτερικό εχθρό της διεφθαρμένης ελληνόφωνης ελίτ. Και οι απαντήσεις του πολιτικού προσωπικού στις αξιώσεις Τούρκων, νεοταξιτών και ελληνόφωνων μισελλήνων είναι ΝΑΙ σε όλα. ΝΑΙ στην αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου μέσω του τεχνάσματος της αποστολής πολεμικού υλικού στην μαριονέτα των Δυτικών Ζελένσκι, ΝΑΙ στην απεμπόληση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων με την αναβολή επ’ αόριστον της επεκτάσεως των χωρικών μας υδάτων στα δώδεκα ναυτικά μίλια και την μη ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. ΝΑΙ στον εποικισμό της πατρίδας μας από τα ασιατικά και αφρικανικά στίφη επειδή αυτό προστάζει το Σχέδιο Καλλέργη, ΝΑΙ στην ηθική διαφθορά επειδή έτσι ο λαός παραδομένος στα πάθη του θα ελέγχεται πιο εύκολα. ΝΑΙ στον έλεγχο της οικονομικής ζωής από την πλουτοκρατία, από ουσιαστικά περίπου 100 οικογένειες ελληνόφωνων αρπακτικών, ΝΑΙ στην οικονομική εξαθλίωση και κατ’ επέκταση κοινωνική περιθωριοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων Ελληνίδων και Ελλήνων.

Και σήμερα μόνο οι Εθνικιστές διαθέτουν την πνευματική δύναμη να απαντήσουν με ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ στις ιταμές αξιώσεις των επικεφαλής της Νέας Εποχής και της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Και μόνο το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ αποτελεί τον δίαυλο πολιτικής εκφράσεως του ΟΧΙ εκ μέρους των Εθνικιστών και πατριωτών. Απόδειξη των άνωθεν είναι η στάση που τηρήσαμε στο ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Σε αντίθεση με την στάση των συνιστωσών του προδοτικού – κλεπτοκρατικού τόξου, είπαμε ΟΧΙ στην δικτατορικού τύπου απόφαση του καθεστώτος Μητσοτάκη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών Ελληνίδων και Ελλήνων και συγκεκριμένων κατηγοριών εργαζόμενων όπως οι υγειονομικοί, έχοντας συνεχή και δυναμική παρουσία στην πλατεία Συντάγματος όπου πραγματοποιήθηκαν μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Εντός του κοινοβουλίου, στο οποίο όπως πλέον αναγκάζονται και οι δημοσιογράφοι –υπάλληλοι του Συστήματος να παραδεχθούν θα βρίσκεται το κόμμα μας, θα ορθώνουμε καθημερινώς το πολιτικό μας ανάστημα λέγοντας ΟΧΙ σε κάθε ανθελληνική ενέργεια και στάση. ΟΧΙ στον εκπορευόμενο εκ της Δύσεως ηθικό και πνευματικό εκφυλισμό, ΟΧΙ στην ανοχή της τουρκικής επιθετικότητας και επεκτατικότητας, ΟΧΙ στον εποικισμό από αλλόφυλους πληθυσμούς, ΟΧΙ στην οικονομική εξαθλίωση για να κερδοσκοπούν ορισμένες πολιτικές και οικονομικές οικογένειες- συμμορίες.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης