Το προεκλογικό σόου της Ν.Δ. ξεκίνησε!

Έλληνες  19/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα

Όσο και αν το διαψεύδουν, δεν τους πιστεύει κανένας. Η κυβέρνηση έχει μπει σε μια προεκλογική περίοδο η οποία το μόνο που δεν ξέρουμε, και μάλλον δεν το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι, το πόση διάρκεια θα έχει. Θα είναι σύντομη και θα πάμε σε καλοκαιρινές εκλογές, μαζί με τα μαγιό και τα self test μας; θα πάμε σε φθινοπωρινές, μετά τα μπάνια του λαού και το περίφημο άνοιγμα του τουρισμού και της αγοράς; θα δούμε και θα το δείξουν οι "αδιάβλητες" δημοσκοπήσεις και φυσικά το πρόγραμμα των εμβολιασμών.

Σε κάθε περίπτωση το μήνυμα έχει σταλεί. Μία το "λάθος" του Βορίδη με τους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών. Μία το ζήτημα με την ψήφο των ομογενών, ένα θέμα εθνικό που πάνε να το κάνουν μικροκομματικό. Το άνοιγμα του λιανεμπορίου, του τουρισμού και μάλλον κάποια στιγμή της εστίασης, που παρόλο που τα κρούσματα έχουν φτάσει στο Θεό, ξαφνικά η κυβέρνηση τα ανοίγει. Το αν θα δουλέψουν βέβαια, είναι ένα άλλο ζήτημα, που ποσώς μάλλον τους ενδιαφέρει, αρκεί να φανεί ότι επιστρέψαμε σε κάποιου είδους, κανονικότητα.

Ποιο είναι το πλαίσιο όμως που θα κινηθούν αυτές οι εκλογές; Σίγουρα, το πρώτο που θα παρουσιάσει ο Πρωθυπουργός μας, είναι το ότι μας έσωσε από τον covid. Το ότι όμως «σκότωσε» την οικονομία και την αγορά, είναι άλλο ζήτημα, που ουδόλως τον απασχολεί αφού οι μεγάλες επιχειρήσεις - χορηγοί, μεγιστοποίησαν τα κέρδη τους, κάνοντας την κρίση ευκαιρία.

Στο μεταναστευτικό και εκεί όλα καλά. Η ΕΕ υποσχέθηκε 270 εκατομμύρια για να γίνει ο Έβρος και τα νησιά μέγα πόλεις μουσουλμάνων μεταναστών. Οι δομές της ενδοχώρας κάπως αδειάζουν και αυτές αφού οι φιλοξενούμενοί μας μπαίνουν σε διαμερίσματα, επιδοτούμενοι από το πρόγραμμα Εστία.

Στα εθνικά, α εκεί και αν πάνε όλα καλά. Ο Δένδιας, αφού είπε τα αυτονόητα στην Τουρκία, παρουσιάζεται σαν τον στρατηλάτη που τουλάχιστον θα μας πάει στην Κόκκινη Μηλιά. Κατά τα άλλα οι παραβιάσεις συνεχίζονται και με τις διερευνητικές - μαϊμού του ΕΛΙΑΜΕΠ, δώσαμε στους Ευρωπαίους την δικαιολογία που ήθελαν για να μην προχωρήσουν σε κυρώσεις. Όλα καλά λοιπόν σε όλα και να μην τολμήσουμε να πούμε προδοτική την συμφωνία των Πρεσπών, γιατί θυμώνει ο Άδωνις.

Με μια μεσαία τάξη διαλυμένη, οικονομικά και κοινωνικά. Με τους μετανάστες να παίρνουν ιθαγένειες αβέρτα με διαδικασίες τηλεκπαίδευσης και να γκετοποιούν τις πόλεις και τα σύνορα. Με έναν δικαιωματισμό προς τους ΛΟΑΤΚΙ που ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν τόλμησε να εφαρμόσει. Με ψευτολεονταρισμούς προς την Τουρκία και την πόρτα ανοιχτή για συμφωνίες στο Αιγαίο.

Αυτό είναι το εφιαλτικό πλαίσιο που θέλει η ΝΔ να πάει σε εκλογές την χώρα πιστεύοντας πως θα λάβει νωπή λαϊκή εντολή. Ε, λοιπόν στο χέρι μας είναι να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό το σενάριο τρόμου για την κοινωνία και την Πατρίδα μας. Με τον σύγχρονο πατριωτικό λόγο μας, με τις θέσεις μας τις ρεαλιστικές για τα προβλήματα της οικονομίας, με την αταλάντευτη άρνηση του εποικισμού της χώρας. Οι Έλληνες για την Πατρίδα και θέλουμε και μπορούμε να είμαστε η εθνική αντιπολίτευση απέναντι στον αντεθνικό εφιάλτη του φιλελευθερισμού και του πολιτικού μαρξισμού, δηλαδή απέναντι στο πολιτικό σύστημα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης