Το τέλος του δικομματισμού πλησιάζει

Έλληνες  02/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Προσφάτως είχαμε τις εθνικές εκλογές στην Γερμανία, όπου εστάλη και το μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για το τι πραγματικά έρχεται.

Αυτό δεν είναι άλλο από το τέλος του δικομματισμού! Είδαμε μετά από παρά πολλά χρόνια τα δυο κόμματα εξουσίας, δηλαδή τους χριστιανοδημοκράτες και τους σοσιαλδημοκράτες να παθαίνουν πανωλεθρία με ιστορικά χαμηλά ποσοστά, κάτι που αναγκαστικά θα τα οδηγήσει σε κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού. Ποσό πιθανό είναι να συμβεί κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα;

Όσο και αν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να αποκόψει την κοινή γνώμη από την πραγματικότητα παρουσιάζοντας κομμένες και ραμμένες δημοσκοπήσεις, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό το κύμα οργής και αγανάκτησης των Ελλήνων πολιτών, ενάντια στις προκλητικές και διχαστικές πολιτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από την άλλη, η αναιμική και ήπια αντιπολίτευση από τον εθνομηδενιστικό ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τους "πατριώτες" του Βελόπουλου, ο οποίος σε τηλεοπτική του παρουσία δήλωσε ότι δεν έχει να χωρίσει τίποτα από το ΚΚΕ, μας οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι τα πρόθυμα δεκανίκια του συστήματος αλλά και οι εφεδρείες του είναι έτοιμα από καιρό.

Η σημασία των επόμενων εκλογών όποτε αυτές και αν πραγματοποιηθούν θα σφραγίσουν το μέλλον των Ελλήνων για τις επόμενες δεκαετίες. Η λήθη είναι το μοναδικό όπλο του συστήματος για να διαιωνίζει και να εδραιώνει την εξουσία του. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε ποιοι μας έβαλαν στα μνημόνια βυθίζοντας έτσι την ελληνική οικονομία, ούτε ποιοι χάρισαν το όνομα της Μακεδονίας στο κρατίδιο των Σκοπίων αλλά και ούτε ποιοι ήταν αυτοί που με τις ανθελληνικές πολιτικές τους άνοιξαν την κερκόπορτα στους λαθρομετανάστες, δίνοντάς τους πολλαπλά κίνητρα να μένουν εδώ, στερώντας τα έτσι από τα νέα ελληνόπουλα που φεύγουν κατά χιλιάδες στο εξωτερικό για μια καλύτερη ζωή.

Μοναδική όαση ελπίδας σε αυτό το δυστοπικό και δυσοίωνο μέλλον που ετοιμάζουν, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και η πρωτοβουλία του ιδρυτή του, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος στέκει αγέρωχος και περήφανος ακόμα και μέσα από την φυλακή δίνοντας ασταμάτητα τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα. Χρέος όλων μας να στηρίξουμε αυτήν την αγνή προσπάθεια και να στείλουμε ένα μήνυμα αντίστασης ότι ο Ελληνισμός είναι εδώ, η Ορθοδοξία είναι εδώ, οι Έλληνες είναι εδώ!

Στην επόμενη Βουλή, με δυναμική παρουσία των ΕΛΛΗΝΩΝ κερδισμένη βγαίνει η Ελλάδα!

Γιώργος Μανούσος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης