Τριτοκοσμική χώρα η Ελλάδα. Επέστρεψαν τα ράντζα στα νοσοκομεία εν έτει 2021

Έλληνες  08/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Απίστευτες εικόνες από τα νοσοκομεία της Αττικής είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδα pronews πολλοί ασθενείς, κυρίως της παθολογικής , νοσηλεύονται σε ράντζα στους διαδρόμους των νοσοκομείων.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Αττικού νοσοκομείου στο οποίο έχουν αναπτυχθεί 60 ράντζα (!), ενώ δεκάδες είναι τα κενά κρεβάτια στις κλινικές κορωνοϊού. Παρόμοια είναι η κατάσταση και σε πολλά άλλα μεγάλα νοσοκομεία.

Την ίδια ώρα, αυξητική είναι η τάση των διασωληνωμένων οι οποίοι πάσχουν από άλλα νοσήματα και πτωτική η τάση των διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ με κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι η εμφάνιση των ράντζων στα νοσοκομεία της Αττικής, εικόνα που παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε πολεμικές συνθήκες, είχε γίνει πριν από αρκετό καιρό. Μάλιστα, τότε είχαμε φτάσει στο σημείο να νοσηλεύονται στους διαδρόμους μέχρι και ασθενείς με κορωνοϊό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των ασθενών που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και έπασχαν από σοβαρά νοσήματα.

Εμπρός...πίσω λοιπόν για τις συνθήκες νοσηλείας των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι βλέπουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ να σπαταλούνται στα καθεστωτικά ΜΜΕ, ενώ το σύστημα υγείας καταρρέει. Κατά τα άλλα οι κυβερνητικοί παράγοντες καμώνονται ότι κυβερνούν ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος.

Το εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ διαθέτει συγκεκριμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα για την ανάταξη του ΕΣΥ, και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους Έλληνες πολίτες. Το πρόγραμμα του κινήματός μας στον τομέα της υγείας, θα είναι διαθέσιμο σύντομα στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης