Υγειονομικός Νοσοκομείου Βέροιας: Η υποχρεωτικότητα στα εμβόλια θα φέρει στέρηση κι άλλων ελευθεριών μας

Έλληνες  17/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

https://www.youtube.com/watch?v=rFzAjs58DGU&t=183s&ab_channel=%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%97%CE%A3%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%A3%CE%A6%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3

Αντιδράσεις προκαλεί η επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού στους υγειονομικούς υπαλλήλους. Εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Βέροιας τοποθετήθηκε δημόσια για το ζήτημα και εξέφρασε τους λόγους για τους οποίους αντιτίθεται στην τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση: "Δεν είναι μόνο το εμβόλιο, θα είναι οι ελευθερίες που θα προσπαθήσουν να μας στερήσουν".

«Δεν έχουμε πειστεί ακόμα για την ασφάλεια αλλά και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Οι εμβολιασμένοι και νοσούν και νοσηλεύονται. Η ανοσία δεν ξέρω σε ποιό ποσοστό είναι εφικτή. Λέμε όχι στην υποχρεωτικότητα.

Κάπου παρακάτω αν πειστούμε ότι κάνει όσα υπόσχεται, θα πάμε να το κάνουμε, όχι όμως με το πιστόλι στον κρόταφο. Όχι όπως τώρα που μας απειλούν να βγούμε σε αναστολή να χάσουμε τους μισθούς μας, το ψωμί μας, να πεταχτούν οικογένειες στο δρόμο, γιατί πίσω από εμάς υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχουν έξοδα που τρέχουν. 1η Σεπτεμβρίου πάμε σπίτια μας.

Όλο αυτό θα φέρει αντιδράσεις. Ήδη φέρνει και κάπου παρακάτω ίσως προκύψουν μεγαλύτερες».


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης