Υπέρ της «διαφορετικότητας» και η αδερφή του Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη - Καταδικάζει τον ουγγρικό νόμο για τους ΛΟΑΤΚΙ

Έλληνες  25/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με αφορμή νομοσχέδιο που πέρασε η ουγγρική κυβέρνηση το οποίο απαγορεύει την «προώθηση» της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικους, η αδερφή του πρωθυπουργού Ντόρα Μπακογιάννη έσπευσε να δηλώσει την συμπαράστασή της, στην ατζέντα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας!

«Η Ελλάδα, μαζί με όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στέλνει σαφές μήνυμα στην Ουγγαρία αλλά και σε κάθε χώρα που ακολουθεί αντίστοιχες πολιτικές: Ο σεβασμός στην διαφορετικότητα είναι θέμα πολιτισμού, αρχών και αξιών!» ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Μπακογιάννη.

Βέβαια δεν είναι το πρώτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ούτε η πρώτη της «άγιας οικογένειας» που τάσσεται υπέρ της «διαφορετικότητας» όπως την αποκαλούν. Μάλιστα και ο γιος της, Κώστας Μπακογιάννης δήμαρχος Αθηναίων έχει εκφραστεί δημοσίως για ανάλογα θέματα που αφορούσαν την «ΛΟΑΤΚΙ» κοινότητα.

Πρέπει να γίνει πλέον αντιληπτό από όλους ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με το τρίπτυχο «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια», είναι ένα νεοταξίτικο νεοφιλελεύθερο μόρφωμα που ταυτίζεται με τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης