Υπόδικη Ολλανδή δημοσιογράφος προσβάλει την Ελλάδα μπροστά στον Μητσοτάκη!

Έλληνες  13/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Προ ημερών έγινε πρώτο θέμα μια Ολλανδή δημοσιογράφος που προσέβαλλε σε μια συνέντευξη τον πρωθυπουργό και την Ελλάδα. Κατ' αρχήν στην απάντησή του ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε, ότι στην Ολλανδία οι δημοσιογράφοι μπορούν να ρωτούν τους πολιτικούς ό,τι θέλουν. Στην Ελλάδα η “λίστα Πέτσα” επιβάλλει στους συναδέλφους τους να κάνουν μόνον ερωτήσεις αρεστές στην κυβέρνηση και να καταπίνουν αμάσητες τις απαντήσεις.


Από την συνέντευξη γεννούνται κάποια κρίσιμα ερωτήματα:

1.Οι έμπειροι υπεύθυνοι του Μαξίμου πως διαπίστευσαν μια άσημη δημοσιογράφο υπόδικη, για διευκόλυνση παραμονής παράνομου μετανάστη και μάλιστα την τοποθέτησαν στην πρώτη θέση; Να θυμηθούμε, ότι κατά εγκαίνια της ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης δεν δέχθηκε ερώτηση από τους δημοσιογράφους συγκεκριμένων εφημερίδων γιατί του ασκούν κριτική.

2. Ανέφερε ότι προσεβλήθη από την ερώτηση της Ολλανδής, αλλά δεν προσβάλλεται από τις συνεχείς παραβιάσεις της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, την ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ, τις συνεχείς εισβολές λαθρομεταναστών και τον ανεμπόδιστο περίπατο των Τούρκων στο Ελληνικό Αιγαίο. Είναι σίγουρο ότι η Ολλανδή δημοσιογράφος δεν "στήθηκε" για να προκαλέσει τον κ. Μητσοτάκη και το περιστατικό;

Δημήτριος Βαλασίδης

Συνταγματάρχης ε.α, Οικονομολόγος ΜΒΑ, Συγγραφέας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης