Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος – Στο πλευρό των υγειονομικών οι ΕΛΛΗΝΕΣ  (Βίντεο)

Έλληνες  07/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο πλευρό των 8.000 υγειονομικών που δεν προσκύνησαν τη χούντα της ανάλγητης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας!

Χαμός στην συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου  Στερεάς Ελλάδος όταν ο Χαράλαμπος Γιώτης ζήτησε έκδοση ψηφίσματος στήριξης των υγειονομικών, οι οποίοι αγωνίζονται για όλους τους ελεύθερους Έλληνες και τους οποίους η ανάλγητη κυβέρνηση Μητσοτάκη, η Χούντα της Νέας Δημοκρατίας έθεσε σε αναστολή και σκοπεύει να τους διώξει από τις δουλειές τους αφήνοντας 8.000 οικογένειες στο έλεος της ανεργίας και της πείνας.

Οξεία αντιπαράθεση με τον περιφερειάρχη Φάνη Σπανό  κουμπάρο του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ως επικεφαλής της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας αρνήθηκε όχι μόνο το ψήφισμα αλλά και την οικονομική ενίσχυση στις οικογένειες των ανέργων υγειονομικών.

Αφήνουν για έξι και πλέον μήνες 8.000 οικογένειες στην ανεργία, 8.000 οικογένειες οδηγούνται στην εξαθλίωση και την πείνα, επειδή απλά δεν έσκυψαν το κεφάλι και αγωνίζονται για τη δημοκρατία για το Σύνταγμα και τα δικαιώματα όλων μας.

Ως εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος εκπροσωπώντας όλους τους Έλληνες που με τίμησαν με την ψήφο τους δεσμεύομαι ότι θα επανέλθω δριμύτερα και στην επόμενη συνεδρίαση.

Δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί.

Θα μάθει την ξεφτίλα τους όλη η Ελλάδα...

Χαράλαμπος Γιώτης

Περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος

Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

Το βίντεο με το απόσπασμα της συνεδρίασης

Ακολουθεί η επίσημη ερώτηση με όλες τις λεπτομέρειες:


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης