Χρόνια πολλά Ηλία, καλή Λευτεριά!

Έλληνες  29/11/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι μαζί σου!

Της Αργυρώς (Ρίκας) Θωμάκου

″Φλόγα του Ταινάρου"

            Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, οι γιορτές της Αγάπης. Για ακόμα μια χρονιά όμως, όλα είναι παράξενα. Πόσες ψυχικές δυνάμεις πρέπει να διαθέτει κάποιος για να γιορτάζει, ζώντας μέσα σε αυτή τη δυστοπική κοινωνία που μεθοδικά και διαχρονικά δημιούργησαν οι πολιτικάντηδες, όλων των αποχρώσεων; Με ευθύνες και των τεσσάρων εξουσιών (Εκτελεστική, Δικαστική, Νομοθετική και φυσικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης), δόμησαν ένα άθλιο μεταπολιτευτικό σύστημα ασύστολης κομματοκρατίας, διαπλοκής εγχώριων και ξένων παραγόντων, διαφθοράς, κατάπτωσης και ηθικής παρακμής, διάλυσης των θεσμών και πλήρους ατιμωρησίας. Χρεοκόπησαν τη Χώρα και κατάντησαν τον υπερήφανο Ελληνικό Λαό επαίτη. Κουρέλιασαν την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Κομματικοποίησαν τα πάντα. Διέλυσαν το κοινωνικό Κράτος (Δημόσια Υγεία και Παιδεία).

            Όχι, σήμερα δεν θα ασχοληθώ με Μίχους και Πάτσηδες. Πρέπει να βρω κάποιο Φως για να διαλύσω το ηθικό και οικονομικό έρεβος, που μας βύθισαν οι πολιτικάντηδες. Μήπως θα το βρω, αναπολώντας με νοσταλγία κάποιες παλαιότερες χρονιές; Θυμάμαι, τέτοιες ημέρες, πλημμυρισμένοι από όμορφα συναισθήματα, το μοναδικό που μας απασχολούσε ήταν πως θα στολίσουμε για τα Χριστούγεννα το σπίτι μας και τι δώρα θα προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ωραία, κάπως άρχισε να φωτίζει, όμως η εικόνα μιας γριούλας που ψάχνει στα σκουπίδια, με προσγειώνει απότομα στη θλιβερή σημερινή πραγματικότητα. Διαπιστώνω ότι οι αναμνήσεις δεν βοηθούν πολύ. Μόνο η Ελπίδα δίνει αυτό το άπλετο, ολόλευκο Φως, που μπορεί να διαλύσει τα σκοτάδια. Και σαν σήμερα γεννήθηκε η Ελπίδα για τους Ελληνόψυχους, γεννήθηκε η Ελπίδα του Έθνους μας, γεννήθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

            Ανάμικτα τα συναισθήματα: Χαρά για τα γενέθλια, πίκρα για το ότι άλλη μια χρονιά θα τα γιορτάσει στη φυλακή. Περίπου πριν από 2.000 χρόνια, τα είχε γράψει ο Πλούταρχος: «Τοις μεν διά του ηλίου πορευομένοις κατ’ ανάγκην έπεται σκιά, τοις δε διά δόξης βαδίζουσιν ακολουθεί φθόνος» ή στα Νέα Ελληνικά: «Αυτοί που περπατούν στον ήλιο ακολουθούνται αναγκαστικά από σκιά, όπως αυτούς που βαδίζουν τον δρόμο της δόξας τους ακολουθεί ο φθόνος». Αλλά εκτιμώ ότι δεν είναι μόνο ο φθόνος για τον Ηλία, που κάνει το Σύστημα να τον πολεμά λυσσωδώς με θεμιτά και κυρίως με αθέμιτα μέσα. Είναι ο πανικός, ο φόβος που προκαλεί στο Σύστημα, αυτό το υπέροχο πεντακάθαρο ποτάμι των Εθνικιστών, που έχει σαν βασική πηγή, την ψυχή του Ηλία. Για τον Ηλία περισσότερο ισχύουν τα λόγια του Ήρωα της Μανσούρας Στρατηγού Ντερτιλή (σ.σ. Αυτού που «έστελνε στα πιλάφια του Αλλάχ» τους προαιώνιους εχθρούς μας): «Στην Ελλάδα ουδεμία πατριωτική πράξις παραμένει ατιμώρητος». Ήρθε λοιπόν, σαν λογικό επακόλουθο το “colpo grosso” του Συστήματος: Η άδικη και ανερμάτιστη φυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη.

            Τα μίζερα ανθρωπάκια, με τον αποστεωμένο ψυχικό κόσμο, που εκπροσωπούν  το Σύστημα, χρησιμοποίησαν για να αντιμετωπίσουν τον Ηλία, τα μοναδικά όπλα που διαθέτουν: Το χρήμα, τη μαύρη προπαγάνδα και τα αθέμιτα μέσα. Ασήμαντα και τελείως ανίσχυρα. Μόνο πρόσκαιρες νίκες μπορούν να δώσουν στους παγκοσμιοποιητές. Η τελική νίκη ανήκει στα υπερόπλα του Ηλία και των Εθνικιστών: Ψυχικό Σθένος, προσήλωση σε υψηλά Ιδανικά, αγάπη για την Πατρίδα και την Αλήθεια. Η ευψυχία, η ακεραιότητα του χαρακτήρα, η ειλικρίνειά, η ευρυμάθειά, η άριστη διαπαιδαγώγηση που πήρε από το οικογενειακό του περιβάλλον έχουν χαλυβδώσει τον Ηλία. Νικά, με ένα χαλασμένο καρτοτηλέφωνο, το φαινομενικά πανίσχυρο Σύστημα. Αν οιοσδήποτε από τους πολιτικάντηδες βρισκόταν σε παρόμοια θέση (σ.σ. Τουλάχιστον για τον Μητσοτάκη και τα “τρωκτικά” που τον πλαισιώνουν, ελπίζουμε ότι δεν θα αργήσει), θα είχε κατ’ ελάχιστον καταρρεύσει. Διανοείστε ότι θα μπορεί, έστω και να επιζήσει για λίγες ημέρες, ένας από τους τόσο “ικανούς” πολιτικάντηδες, έγκλειστος στη φυλακή, χωρίς την πληθώρα των ανέσεων που του παρέχεται, χωρίς τις στρατιές των λογογράφων και των συμβούλων, χωρίς το πολυπληθές διοικητικό και υπηρετικό προσωπικό που τους εξυπηρετεί, χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να έχει ούτε καν ένα παλαιάς τεχνολογίας κινητό, έχοντας μόνο μία άπαξ εβδομαδιαία (στην καλύτερη περίπτωση) επαφή με την οικογένειά του.

            Κι όμως: Ο Ηλίας, δεν επιβιώνει απλώς, επί τρία και περισσότερα χρόνια στη φυλακή αλλά αντιθέτως αξιοποίησε και αξιοποιεί αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο τρόπο: Ίδρυσε και καθοδηγεί το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, που σύντομα θα αποτελεί τη μοναδική Εθνική αντιπολίτευση και αν ο Θεός εξακολουθεί να βοηθά την Ελλάδα, σε λίγα χρόνια θα πάρει το τιμόνι της Χώρας. Συνέγραψε έξι μοναδικά βιβλία, που πραγματικά θα αποτελούσε τραγική παράλειψη αν δεν κοσμούσαν τη βιβλιοθήκη μας. Στο τελευταίο μάλιστα βιβλίο: «Το Δόγμα των 7 Θαλασσών», μας παραθέτει με απλά λόγια, αλλά αναλυτικά, το Όραμα του Ηλία για ένα καλύτερο Μέλλον. Για μια Ελλάδα Ισχυρή, Κυρίαρχη, Ανεξάρτητη, που θα ανήκει αποκλειστικά σε ευημερούντες Έλληνες. Διαβάστε το βιβλίο και θα διαπιστώσετε ότι αυτό το Όραμα του Ηλία δεν είναι ουτοπικό και μπορεί να γίνει πραγματικότητα με μία προϋπόθεση: Να έχουμε μία πραγματικά Εθνική κυβέρνηση. Μια γνήσια Εθνική κυβέρνησηδεν θα άφηνε αναπάντητες όλες αυτές τις πομφόλυγες του σουλτάνου και του υπέργηρου αρχηγού των «γκρίζων λύκων», περί «γαλάζιας πατρίδας» κλπ. Μια γνήσια Εθνική κυβέρνηση θα τους “ανάγκαζε” έμπρακτα να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι «γκρίζοι λύκοι» αλλά «παρδαλές κότες». Με πικρία σκέφτομαι ότι ακόμα και η λέξη «Όραμα» όπως και η λέξη «Αρετή» είναι παντελώς άγνωστες στο σύνολο σχεδόν των πολιτικάντηδων. Αυτοί έχουν ως «όραμα» τον πλουτισμό και την “αγκίστρωση” στην εξουσία.

            Ας επανέλθουμε όμως στον εορτάζοντα, που γιορτάζει τα γενέθλιά του σε ένα κελί, ενώ οι υπόλογοι, όλων αυτών των δεινών που συσσώρευσαν στο Έθνος μας, προγραμματίζουν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους σε εξωτικά νησιά ή σε Ελβετικά θέρετρα. Δεν πειράζει Ηλία.  Για άλλη μια φορά θα ξεπεράσεις νικηφόρα και αυτόν τον μεγάλο σκόπελο που σου έβαλε το Σύστημα. Άλλωστε έχεις πάντα δίπλα σου δύο αήττητους μαχητές: «Το Δίκιο και την Αλήθεια». Έχεις δίπλα και όλους εμάς τους ελεύθερα σκεπτόμενους ΕΛΛΗΝΕΣ. Όλους εμάς που μας συμβαίνει κάτι παράξενο: Αντί να σου δίνουμε κουράγιο, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Εσύ μας δίνεις δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, τις λίγες έστω στιγμές που το Σύστημα επιτρέπει να ακούμε τη φωνή σου. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται λυπηρό το ότι για άλλη μια χρονιά κάνεις γενέθλια μακριά από τους δικούς σου αγαπημένους ανθρώπους, μακριά από την οικογένειά σου. Ίσως όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Σίγουρα, σήμερα θα έχεις καταπληκτική παρέα. Μπορεί να μην ανάψεις κεράκια, αλλά το κελί σου θα γεμίσει ΦΩΣ από την άϋλη παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων Ηρώων. Λεωνίδας, Σωκράτης, Μέγας Αλέξανδρος, Βασίλειος Βουλγαροκτόνος, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Καραϊσκάκης, Νικηταράς, Καποδίστριας, Μεταξάς και τόσοι άλλοι θα είναι δίπλα σου. Πολλοί απ’ αυτούς θα σου πουν ότι και αυτοί κυνηγήθηκαν ή και σκοτώθηκαν από Έλληνες προδότες. Σίγουρα θα έρθει και ο Αρχιστράτηγος των Ηρώων του ‘21, για να σου πει το δικό του παράπονο: «Μ έβαλαν εννέα μήνες φυλάκιση…., Δεν ήξερα γιατί μ έχουν φυλακισμένο…, μου σκότωσαν και τον γιό μου, τον Πάνο…». Τότε εσύ θα θυμηθείς τα λόγια του μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη: «Η Ελλάδα επιζεί, μέσα από ατομικές περιπτώσεις που κάνουν θαύματα. … Αν είναι να λάμψει, η Ελλάδα θα το κάνει πάντα μέσα από μεμονωμένους ήρωες, που γίνονται παρανάλωμα, παρά κάθε προσδοκία

            Ευτυχώς η Ελλάδα σήμερα έχει έναν τέτοιο εορτάζοντα ήρωα. Μήπως είναι η πεταλούδα που βγήκε τελευταία από το κουτί της Πανδώρας; Μήπως είναι η τελευταία ελπίδα του Ελληνισμού για να επιζήσει; Σίγουρα πάντως, αυτός ο ήρωας είναι πάντα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (με την πραγματική έννοια του όρου). Σίγουρα σύντομα θα δικαιωθεί, αφού αυτός ο τόπος δεν έπαψε ποτέ να βγάζει Τερτσέτιδες και Πολυζωίδιδες. Σίγουρα δεν είναι μόνος. Είναι μαζί του οι καρδιές όλων όσων συνειδητοποιούν ότι η γη που πατάμε δεν είναι απλώς χώμα, αλλά η σκόνη από τα οστά των προγόνων μας. Είναι μαζί του όλοι όσοι νιώθουν στις φλέβες τους να τρέχει ελεύθερο, καθάριο αίμα εκατοντάδων γενεών Ελλήνων Ηρώων. Είναι μαζί του όλοι όσοι ακούν την καρδιά τους να λέει: «Δεν φοβάμαι, δεν συμβιβάζομαι, θα αγωνιστώ για να έχω τη ζωή που μου αξίζει, για να πάρω πίσω την πραγματική ζωή που μου έκλεψαν!».

            Οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ είναι πάντα μαζί σου Ηλία και ειδικά σήμερα φωνάζουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ηλία.

Καλή Λευτεριά.

Καλή Λευτεριά στο Ελληνικό Έθνος.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης