Οι Έλληνες για την Πατρίδα τίμησαν τα ΙΜΙΑ σε ολόκληρη την Ελλάδα

  31/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΑΘΗΝΑ

Στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Μεταμόρφωσης Αθηνών, με πρωτοβουλία του Κινήματός μας, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των τριών Ηρώων Αξιωματικών: Υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, Υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και Αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψού.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ της Θεσσαλονίκης απέτισαν φόρο τιμής στους τρεις ήρωες που έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος στα Ίμια στις 31 Ιανουαρίου 1996.

Αντιπροσωπεία του κόμματος μετέβη στο μνημείο των πεσόντων αεροπόρων στην νέα παραλία και κατέθεσαν δάφνινο στέφανο. Ακολούθησε σύντομη ομιλία, ενός λεπτού σιγή και ο Εθνικός μας Ύμνος που εψάλη από όλους τους παρόντες.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ο Γεώργιος Παπαδημητρίου μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Ήρωα Σμηναγού Αθανάσιου Μπατσαρά, ο οποίος έπεσε υπέρ πίστεως και πατρίδος κοντά στη Ν. Ψαθούρα στο Αιγαίο στις 05-12-2007. Ήρωες των Ιμίων, όσο ζούμε δεν θα ξεχάσουμε την μαρτυρική θυσία σας για την Ελλάδα!!!

ΛΑΡΙΣΑ

Η Συναγωνίστρια και Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας Μαρία Μπίλλη μαζί με τα μέλη του Κινήματος ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Γεωργούλα Ηλία και Γεώργιο Μπίλλη, απέτισαν φόρο Τιμής στους τρεις Ήρωες Αξιωματικούς των Ιμίων Βλαχάκο , Γιαλοψό και Καραθανάση , που θυσιάστηκαν για την Πατρίδα " τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι ".

Τα δύο στεφάνια του Επικεφαλής του Κινήματός μας Ηλία Κασιδιάρη κοσμούν συμβολικά το Μνημείο Απελευθέρωσης της Θεσσαλίας από τους Τούρκους στην περιοχή Αβέρωφ της πόλης της Λάρισας και το κεντρικό Μνημείο των Πεσόντων για την Πατρίδα στην περιοχή του Φρουρίου.

Επίσης, στην Λάρισα, κλιμάκιο συναγωνιστών πραγματοποίησε συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης, με αφορμή τη μαύρη για τον Ελληνισμό επέτειο της τραγικής νύχτας των Ιμίων. Συναγωνιστές από τη Λάρισα και από την ευρύτερη περιοχή, σε μία συμβολική αλλά πλήρη συγκινήσεως και εθνικού φρονήματος εκδήλωση, απέτισαν τον προσήκοντα φόρο Τιμής στους νεκρούς Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού. Στο Προσκλητήριο Νεκρών ήχησαν τα ονόματα των συγχρόνων Ηρώων, Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορος Γιαλοψού, οι οποίοι ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996 έπεσαν υπέρ Πατρίδος. Η ιαχή «ΑΘΑΝΑΤΟΙ», αλλά και συνθήματα διαπνεόμενα από τη δυσφορία κατά του πολιτικού κατεστημένου επικράτησαν κατά τη διάρκεια της συγκεντρώσεως. Έπειτα από την τήρηση ενός λεπτού σιγής, οι Συναγωνιστές έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, υποσχόμενοι να συνεχίσουν τον Αγώνα υπέρ του Έθνους και της Πατρίδος με τον πλέον δυναμικό τρόπο.

ΘΗΒΑ

Στην Θήβα, κλιμάκιο συναγωνιστών με τους Νίκο Τούτουζα, Σοϊλέδη Αλέκο, Πλιάκο Δημήτριο, Παύλοu Παναγιώτη, Βενιζέλο Δημήτριο, Βενιζέλο Χάρη, Κοπάνα Στέλλα, Χρήστοu Παναγιώτη και Κουτσούκο Στέλιο, μετέβησαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και κατέθεσαν στεφάνι για τους ήρωες των Ιμίων, στο μνημείο πεσόντων.

ΞΑΝΘΗ

Στο Ηρώο της πόλης κατατέθηκε στεφάνι από την συναγωνίστρια Μαρίνα Καλτσά

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Ο Αλέξανδρος Μουζουράκης, επικεφαλής της παράταξης «Ιεράπετρα Μπορείς», κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Κινήματος για τους πεσόντες αξιωματικούς των Ιμίων το 1996 στην κεντρικότερη πλατεία της Ιεράπετρας και στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Για τους Έλληνες Εθνικιστές, οι θυσίες υπέρ Πατρίδος δεν ξεχνιούνται και οι ήρωες κάποια στιγμή θα πάρουν την θέση που τους αξίζει! Η Κρήτη για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί στις Εθνικές επετείους.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Στην Ορεστιάδα, στεφάνι κατέθεσε ο συναγωνιστής Μόσχος Διμισκίδης

ΕΥΒΟΙΑ

Κατατέθηκε στεφάνι από τον συναγωνιστή Λάμπρο Χουλιαρά στη Χαλκίδα

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στον ανδριάντα του Στρατάρχου Παπάγου, κατατέθηκε στεφάνι από τους συναγωνιστές Ξένια Δούκα και Χριστόφορο Τσάγκα.

ΣΚΥΔΡΑ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Κατέθεσε στεφάνι κλιμάκιο συναγωνιστών με τη συμμετοχή των Λεωνίδα Σιδηρόπουλου, Γεώργιου Λέβα, Παναγιώτη Σταπίδη, Νικόλαου Καρασαρλίδη, Βασιλικής Λέβα και Γεώργιου Τρειμπολίτη

ΠΥΡΓΟΣ

ΠΑΤΡΑ

Ο Σταύρος Μπιτσικόλης μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών απέδωσαν φόρο τιμής στην Ιερά Μονή Ομπλού Αχαΐας

ΑΓΡΙΝΙΟ

Στο μνημείο πεσόντων κατατέθηκε στεφάνι από την συναγωνίστρια Μαντώ Καραγιάννη

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Κατατέθηκε στεφάνι από τον συναγωνιστή Στέλιο Μαρκέλλο στην Κόρινθο


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης