ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΜΑΣ
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΜΑΣ

ΧΑΛΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΝΑΞΟΣ

Η Μαρία Χάλκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάξο έχοντας βιώσει τις ομορφιές, αλλα και τις δυσκολίες που είχε ένα παιδί για να μεγαλώσει και να πετύχει στην επαρχία, έχοντας όμως διδαχτεί από την οικογένεια της αλλά και τους δασκάλους της τις αξίες του τρίπτυχου Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια.
Μετά από γραπτές εξετάσεις που έδωσε, προσλήφθηκε ως στέλεχος σε ιδιωτική τράπεζα όπου δούλεψε για τέσσερα χρόνια στη Μύκονο και για άλλα είκοσι ένα χρόνια στην Αθήνα. Η αγάπη της για την γη και τον τόπο που μεγάλωσε, την ώθησε να φύγει από την τράπεζα και να ασχοληθεί με την πρωτογενή παραγωγή. Σήμερα έχει καταφέρει να καταξιωθεί στο χώρο της παραγωγής βιολογικών και υποτροπικών φρούτων, ενώ τώρα ετοιμάζει μια σύγχρονη μονάδα μεταποίησης προϊόντων.
Βρίσκεται στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη και των ΕΛΛΗΝΩΝ από την πρώτη στιγμή πού ιδρύθηκε το κόμμα. Θέλοντας να βοηθήσει και εκείνη την προσπάθεια για την αναγέννηση της Πατρίδας μας, βοηθώντας με την εμπειρία της τους Έλληνες να ξανά επιστρέψουν στην πρωτογενή παραγωγή, ώστε η χώρα μας να αποκτήσει αυτάρκεια και ο Έλληνας που μαστίζεται από την ανεργία και την ανέχεια, να αποκτήσει ένα πολύ καλό εισόδημα που θα μπορεί να θρέψει με αξιοπρέπεια την οικογένειά του και να αλλάξει τη ποιότητα της ζωής του.
Συμμετείχε σε όλες τις δράσεις που έγιναν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στις Πρέσπες για το όνομα της Μακεδονίας. Ενώ ασχολείται ενεργά και με τα κοινά, τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Νάξο όπου δραστηριοποιείται σε διάφορες επιτροπές κατοίκων και συλλόγους, μαχόμενη πάντα για τη καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών της.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram