ΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ (ε.α.) - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΘΗΝΑ

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ (ε.α.) - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Χαράλαμπος Γιώτης γεννήθηκε στη Φθιώτιδα και είναι πατέρας τριών παιδιών. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη Πυροβολικού.  Απόφοιτος της Σχολής Πυροβολικού και όλων των προβλεπομενων σχολείων των αντίστοιχων βαθμών.

Οι μεταπτυχιακές σπουδές του, στο Πανεπιστήμιο Μελετών και Έρευνας της Ελβετίας, INSTITUTE   UNIVERSITAIRE  KURT  BOSCH  (IUKB), έχουν σχέση με την διοίκηση επιχειρήσεων και την διοίκηση - διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, από τα οποία αποφοίτησε με άριστα.

 Έχει εργαστεί και σε άλλες θέσεις. Ως διευθυντής προσωπικού σε μεγάλες επιχειρήσεις, όπως: MELCO petroleum, AEGEAN power, Βιομηχανία DUROSTICK INTERNATIONAL service κ.α. Υπηρέτησε μεταξύ άλλων: Στο κέντρο πυροβολικού Θήβας, στην Χίο, στην Κύπρο, στον Έβρο (Αλεξανδρούπολη), στα Γιαννιτσά, στην ΣΔΑ Γουδί, στην ΠΣΕΑ ως διευθυντής σπουδών. Δημιούργησε με απόφαση του ΓΕΕΦ την δεύτερη Μονάδα Αντιαεροπορικού Πυροβολικού της Κύπρου στην Λεμεσό, της οποίας διετέλεσε και ο πρώτος Διοικητής, με ευθύνη την αντιαεροπορική κάλυψη της νήσου. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, του απονεμήθηκε δύο φορές εύφημος μνεία για εξαίρετες πράξεις. Ίδρυσε και οργάνωσε πλέον των 30 συλλόγων αθλητικού και κοινωνικού σκοπού σε Ελλάδα και Κύπρο, στις περιοχές που υπηρέτησε ως Αξιωματικός των Ε.Δ. (οργάνωση κοινωνικών, αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, αιμοδοσιών κλπ.). Είναι περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.