ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΜΑΣ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε - ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ: ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ο Γιώργος Μανούσος γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1985. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του Μεσογειακού Πανεπιστήμιου Κρήτης και εργάζεται από το 2007 στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου Τροφίμων. Η πτυχιακή του εργασία αφορούσε τα RFID chips τα οποία θα απασχολήσουν εκτενώς στο μέλλον την ανθρωπότητα. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Από το 2010 βρίσκεται αδιαλείπτως στον Εθνικό Αγώνα ενώ έχει κάνει αυτόνομα και ανένταχτα πλήθος αγωνιστικών παρεμβάσεων για τα δικαιώματα των εργαζομένων του κλάδου, όντας λάτρης της αλήθειας και του δικαίου. Επίσης, ασχολήθηκε για πάνω από μια 20ετία με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και με τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία. Έχει αρθρογραφήσει σε διάφορα blogs για θέματα που άπτονται του Εθνικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος και όραμα του είναι η νέα γενιά να βγει μπροστά για την Ελλάδα!

Από την πρώτη στιγμή τάχθηκε στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη και σαν ενεργό μέλος των Ελλήνων για την Πατρίδα έχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα και συχνή αρθρογραφία στην ιστοσελίδα του κόμματος.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram