ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΜΑΣ

ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ - TEΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

ΤΟΜΕΑΣ: ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Είναι απόφοιτος τεχνικής σχολής Ηλεκτροτεχνικών με προϋπηρεσία ετών σε μεγάλα έργα υποδομών και ως επαγγελματίας οδηγός στο λιμάνι Αστακού. Υπηρέτησε τη θητεία του στο Πυροβολικό. Ασχολείται εκτός των άλλων με την τοξοβολία, την ιππασία και την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Είναι Έλληνας πολιτικός και διετέλεσε βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου από τον Μάιο του 2012 έως τον Ιούλιο του 2019. Όλα αυτά τα χρόνια, ως βουλευτής, υπηρέτησε το Έθνος με γνώμονα την αγάπη για την Πατρίδα, τα εθνικά ιδεώδη και το κοινωνικό συμφέρον του ελληνικού λαού. Επέδειξε πλούσιο κοινωνικό και κοινοβουλευτικό έργο, ενώ καυτηρίασε με αιχμηρό αλλά δίκαιο τρόπο τα κακώς κείμενα της χώρας. Διώκεται για τις ιδέες του με βάση αστήρικτες κατηγορίες από το 2013, με αποκορύφωμα την πρόσφατη παράνομη φυλάκισή του στις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

«Μέχρι σήμερα κρατάω στην καρδιά μου τα ιδανικά των προγόνων μου, τις αξίες της Φυλής μας και την πίστη ότι η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει. Μέχρι τότε αισθάνομαι δικαιωμένος μέσα μου και ευχαριστώ τους Έλληνες που συνεχίζουν να με στηρίζουν»

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram