ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Συνεργασία Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και Εθνικού Μετώπου στις επερχόμενες διπλές εθνικές εκλογές!

Έλληνες  22/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πλαίσιο εκλογικής συνεργασίας του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και του Εθνικού Μετώπου για τις επερχόμενες διπλές εθνικές εκλογές!

Αθήνα – 22/6/2022

Επικυρώνεται σήμερα η εκλογική συνεργασία του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και του Εθνικού Μετώπου, μέσω της συμμετοχής του Προέδρου του Εθνικού Μετώπου, κυρίου Μάνου Κώνστα, στα ψηφοδέλτια του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, στην εκλογική περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών. Επίσης και άλλα ικανά στελέχη του κόμματος θα είναι υποψήφιοι σε διάφορες εκλογικές περιφέρειες της Χώρας.

Σκοπός της συνεργασίας μας η ενίσχυση του κοινού Εθνικού Αγώνα μέσω της ένωσης όλων των πατριωτικών δυνάμεων, που μάχονται υπέρ της Πατρίδος και του Ελληνικού λαού.

Πιστοί στο δόγμα: «Η ισχύς εν τη ενώσει», επιδιώκουμε την παρουσία στην επόμενη βουλή μιας ισχυρής και δυναμικής Εθνικής αντιπολίτευσης, ενάντια στο διεφθαρμένο και αντεθνικό σύστημα. Οι κοινές και ταυτόσημες πολιτικές θέσεις των κομμάτων μας πάνω στα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, αποτελούν εγγύηση για την πρόοδο και την επιτυχία της συνεργασίας μας. Η θετική ανταπόκριση του Προέδρου του Εθνικού Μετώπου, κυρίου Μάνου Κώνστα, στην πρόσκληση που απηύθυνε το πρόσφατο συνέδριο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, για ένωση όλων των φορέων και προσωπικοτήτων του Πατριωτικού Χώρου, δείχνει το δρόμο της ενότητας και της νίκης. Στα νικηφόρα ψηφοδέλτια του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, καλούνται να δώσουν το παρόν, όλοι οι πραγματικοί αγωνιστές διατηρώντας την αυτονομία και την ξεχωριστή κομματική τους ταυτότητα. Με μοναδική προϋπόθεση την κοινή και ενιαία γραμμή στη μεγάλη πολιτική μάχη, που θα δοθεί εντός του κοινοβουλίου.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης