Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα στην Ελλάδα του Μητσοτάκη

Έλληνες  10/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μεταφέρουμε δύο ειδήσεις των τελευταίων ημερών. Η μία αφορά Ρομά στην Καλαμάτα, που επιτέθηκαν και χτύπησαν γιατρούς. Η άλλη έναν… γνωστό αλλοδαπό ράπερ που μαχαίρωσε πατέρα στην Αθήνα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Η έλλειψη ασφάλειας στην Ελλάδα έχει γίνει θεσμός, με αποκλειστική ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εμείς πάντως δεν ονειρευόμαστε έτσι την Ελλάδα!

Ρομά τα έσπασαν και χτύπησαν γιατρούς και προσωπικό στο Κ.Υ Μελιγαλά

Ρομά επιτέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μελιγαλά και την χτύπησαν στο κεφάλι, γιατί τους έγινε παρατήρηση για την τήρηση των μέτρων δημόσιας υγιεινής, ενώ προπηλάκισαν μία νοσηλεύτρια και μία ιατρό της μονάδας, προκαλώντας παράλληλα ζημιές στο χώρο. Αυτό καταγγέλλουν με κοινή ανακοίνωσή τους ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Ιατρών Κέντρων Υγείας του νομού και ζητούν την παρέμβαση της Πολιτείας για τη διαφύλαξη της εύρυθμης λειτουργίας των δομών υγείας στο νομό. Αναλυτικά, η κοινή ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι πρόεδροι του ΙΣΜ Δημήτρης Τζωρτζίνης και των Ιατρών Κέντρων Υγείας Ηλίας Μανδηλάρης, αναφέρει: “Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Ιατρών Κέντρων Υγείας Νομού Μεσσηνίας καταδικάζουν και εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τα επεισόδια βίας που εξελίχθηκαν χθες το βράδυ (σ.σ. προχθές Κυριακή) στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά, όπου για ασήμαντη αφορμή και για να διατηρηθούν τα πρωτόκολλα δημοσίας υγιεινής, ομάδα Ρομά κατέστρεψαν δημόσια περιουσία προκαλώντας υλικές ζημιές στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά, προπηλάκισαν με ύβρεις μία νοσηλεύτρια και μία ιατρό του Κέντρου Υγείας, ενώ τραυμάτισαν στο κεφάλι τη δεύτερη ιατρό της εφημερίας και διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μελιγαλά. Τις δύσκολες μέρες που διανύουμε με τον τεράστιο φόρτο εργασίας και το μειωμένο προσωπικό των κέντρων υγείας, όταν οι ιατροί και νοσηλευτές καλούνται να υπερβάλλουν εαυτούς για να λειτουργήσει η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και να προσφέρουν στο συνάνθρωπο, να έχουν να αντιμετωπίσουν και επιθέσεις βίας διακινδυνεύοντας ακόμα και τη σωματική τους ακεραιότητα. Παρακαλούμε την πολιτεία να παρέμβει και να διαφυλάξει την εύρυθμη λειτουργία των δομών υγείας του Νομού Μεσσηνίας”.

«Το ψήνω για φόνο»: Τραγουδούσε ο Νιγηριανός ράπερ Thug Slime που μαχαίρωσε πατέρα στην Λένορμαν

Πρωταγωνιστής σε μια αιματηρή συμπλοκή στη Λένορμαν είναι ο Βουλγαρονιγηριανός ράπερ Thug Slime, ο οποίος προωθούσε τη βία και τα ναρκωτικά μέσα από τα τραγούδια του.  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ράπερ τραυμάτισε με μαχαίρι δυο άτομα, τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ενδεικτικό της βίας που προωθούσε από τα κομμάτια του είναι τόσο τα βίντεο κλιπ του με κινήσεις που παραπέμπουν σε πυροβολισμούς, όσο και οι στίχοι που μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο και λέει χαρακτηριστικά: «Έχω ψυχολογικά και το ψήνω για φόνο»!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης