Απάντηση Κασιδιάρη σε Γεωργιάδη, Πρετεντέρη και λοιπούς συστημικούς παράγοντες για την Ουκρανία

Έλληνες  28/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με χθεσινή μου δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατήγγειλα την αποστολή βαρέων όπλων του Ελληνικού Στρατού στο μέτωπο της Ουκρανίας.

Τα ελληνικά αντιαρματικά τα έχουμε πληρώσει εμείς οι Έλληνες πολίτες για να αντιμετωπίσουμε την τουρκική απειλή και για να τα στρέψουμε ενάντια στα τεθωρακισμένα του εχθρού, εάν αυτός τολμήσει να εισβάλει στην πατρίδα μας. Αυτήν την άποψη εξέφρασα και μαζί μου συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Η χώρα μας οφείλει να συνδράμει με ανθρωπιστική βοήθεια υπέρ του αμάχου πληθυσμού και όχι με βαρέα όπλα που συνιστούν de facto πολεμική εμπλοκή της στην Ουκρανία. Η στάση μου αυτή υπέρ του εθνικού συμφέροντος εξόργισε τους παράγοντες του συστήματος. Ο Γεωργιάδης επιχείρησε να με ταυτίσει με ΣΥΡΙΖΑίο δημοσιογράφο που πιστεύει ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, την ώρα που εγώ τόνιζα ότι τα όπλα του Ελληνικού Στρατού πρέπει να στοχεύουν τους Τούρκους που απειλούν την εδαφική μας ακεραιότητα. Ο Πρετεντέρης με εξύβρισε στο δελτίο ειδήσεων του Μega λέγοντας ψέματα εις βάρος μου. Αποστέλλω άμεσα εξώδικο και του ζητώ να ανακαλέσει τον υβριστικό χαρακτηρισμό του ειδάλλως θα προβώ σε μηνύσεις και αγωγές.

Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους τους υβριστές μου πως οι δυνάμεις που δήθεν κόπτονται για την ειρήνη και την ευημερία των λαών ήταν παντελώς απούσες κατά την ιταμή εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο. Δεν μας έστειλαν ούτε ένα αντιαρματικό όταν οι άντρες της ΕΛΔΥΚ πολεμούσαν αποκομμένοι και σχεδόν άοπλοι ενάντια στα τουρκικά τεθωρακισμένα. Εκεί όπου έπεσε ηρωικά μαχόμενος μόνος ενάντια στα τανκς και ο λοχαγός Σωτήριος Σταυριανάκος. Υποδαύλισαν και υποστήριξαν υπογείως την εισβολή που συνιστά διαρκές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Η Ελλάς πρέπει να κρατήσει μέχρι και την τελευταία σφαίρα που διαθέτει το οπλοστάσιό της για να είναι έτοιμη και πάνοπλη σε κάθε περίπτωση που ο εξ ανατολών εχθρός κάνει πράξη την απειλή για πόλεμο.

Ηλίας Κασιδιάρης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης