Απτόητος και χαμογελαστός ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Εφετείο - Αποδόμησε το κατηγορητήριο μέσα σε αποθέωση!

Έλληνες  14/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σήμερα Τετάρτη 14/12 έδωσε το παρών στο Εφετείο στην δίκη που διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό, ενώπιων των φυσικών του δικαστών μέσα σε ένα κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού και χειροκροτημάτων από συγγενείς και φίλους τόσο του ιδίου, όσο και του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Άλλωστε, όπως υπερθεμάτισε με 8ωρη αγόρευση και η εισαγγελέας της έδρας στο πρωτόδικο δικαστήριο, παραμένει αθώος και δεν έχει κανένα αδίκημα να τον βαραίνει.

Με απόλυτη αξιοπρέπεια, εντιμότητα και καθαρή συνείδηση, θα δώσουμε μια ακόμα μάχη για την οριστική μας δικαίωση. Μέσα από τις δυσκολίες και τα εμπόδια που βάζει το σύστημα εξουσίας, γινόμαστε σοφότεροι, ακόμα πιο δυνατοί και έτοιμοι για την μεγάλη νίκη

Στηρίξτε αυτόν τον όμορφο αγώνα, έναν αγώνα περί αρετής και όχι περί χρημάτων. Για να ξαναπεράσει η πατρίδα μας σε χέρια Ελληνικά!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, μέσω της συνηγόρου του, Βάσως Πανταζή, σημείωσε πως ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε 13έτη κάθειρξη από την οποία έχει εκτίσει τα 10 έτη, υπολογιζόμενα και τα ημερομίσθια που έχει πραγματοποιήσει στις φυλακές Δομοκού.

«Έχει λευκό ποινικό μητρώο, δεν έχει ούτε παράβαση του ΚΟΚ. Δεν είναι επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο. Η πρωτόδικη απόφαση, δεν εξειδικεύει για ποιο λόγο δεν του χορηγεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, κάνει μία γενική αναφορά ότι διεύθυναν. Όλο το κατηγορητήριο στηρίζεται σε περικοπές συγκεκριμένων ομιλιών του. Έχουν απομονωθεί φράσεις και έχουν εμφανιστεί σε άλλο πλαίσιο από την πραγματικότητα».

Η κα Πανταζή επισήμανε πως η παραμονή του Ηλία Κασιδιάρη στις φυλακές Δομοκού του δημιουργεί ανεπανόρθωτη βλάβη. «Είναι ο μοναδικός Έλληνας κρατούμενος που υπάρχει κατάπτυστη απόφαση γενικής γραμματείας αντεγκληματικής πολιτικής να μην του επιτρέπεται καμία επικοινωνία, αλλά μέσω του δικηγόρου του. Στην παγκόσμια πραγματικότητα αυτό έχει συμβεί μόνο σε δύο κράτη, στην Τουρκία και την Ουκρανία» τόνισε η κα Πανταζή.

«Ήταν χρόνια επιτυχημένος βουλευτής, είναι ιδρυτής ενός κόμματος που θα εισέλθει στην επόμενη βουλή. Το δικαστήριο θα «τρέχει» για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον. Η πραγματικότητα είναι πως έχει κοινωνικό και πολιτικό αντίκρισμα είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Μάρτιο θα έχουμε εκλογές, είναι δεδομένο. Αυτό το δικαστήριο θα είναι σε αναστολή, θα έχει χαθεί και άλλος χρόνος. Είναι υποψήφιος βουλευτής. Πως θα μπορέσει να υπερασπιστεί τις ιδέες του; Υπάρχει περίπτωση να φύγει από τη χώρα ο Κασιδιάρης; Άλλοι εξαφανίστηκαν, αυτός είναι είναι λαϊκό παιδί. Έχει μία επιχείρηση που καταστρέφεται και οι δύο γονείς που έχουν τεράστια προβλήματα υγείας».

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης που παρέστη στο δικαστήριο δήλωσε:

«Εκτίω ποινή κάθειρξης για τον πολυετή δυναμικό μου αγώνα ενάντια στη διαφθορά. Πλέον όσα φώναζα για τις μίζες αποδεικνύονται αληθή, στις ξένες χώρες από τα ξένα συστήματα. Εδώ το δικαστικό σύστημα ανέχεται διαφθορά… Γιατί έμεινα στη φυλακή το 2015; Γιατί είχαμε εκλογές. Πρέπει και τώρα να βρίσκομαι στις φυλακές. Όλα τα εθνικά κόμματα στην Ευρώπη σχηματίζουν κυβερνήσεις, στην Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχουν με μεγάλα ποσοστά για πολιτικές σκοπιμότητες. Έχουμε άμεση παρέμβαση στις ελεύθερες εκλογές. Η ουσιαστική ανεπανόρθωτη βλάβη είναι αυτή που θα υποστούν εκατοντάδες Έλληνες πολίτες που ψηφίζουν το κόμμα. 23 εκατομμύρια θεάσεις έχει το κόμμα. Κάθε παρέμβασή μου από τη φυλακή την ακούνε χιλιάδες πολίτες…


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης