Βασίλης Κατσένης στο ArgolidaPlanet: «Αγωνιζόμαστε για το καλό όλων των Ελλήνων»

Έλληνες  31/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο γνωστός γυμναστής Βασίλης Κατσένης στις προσεχείς εθνικές εκλογές θα είναι υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ!

Οι δηλώσεις του κ. Κατσένη:

«Λαμβάνοντας υπόψιν τις εξελίξεις στη χώρα μας, ο σκοπός της υποψηφιότητάς μου είναι η ενεργοποίηση και η πληροφόρηση των πολιτών, προβάλλοντας την αλήθεια και το όραμά μου για μια καλύτερη Ελλάδα.

Στόχος μου είναι να μετατρέψω τις ανησυχίες μου σε έναν αγώνα που η νίκη θα είναι μονόδρομος για το καλό όλων των Ελλήνων.

Από την μεταπολίτευση και μετά το φαινόμενο της “οικογενειοκρατίας” στο πολιτικό σκηνικό και στη Βουλή αποτελεί πλέον μάστιγα. Είναι πλέον μια “πελατειακή” σχέση η οποία κληροδοτείται άμεσα στα παιδιά τους και σε άλλους εν γένει “συγγενείς”.

Εμείς αντιτασσόμαστε σε όλο αυτό το καθεστώς και στοχεύουμε σε μια σύγχρονη πολιτική, η οποία θα αποτελείται από νέα πρόσωπα με νέες ιδέες και αντιλήψεις, που δεν θα έχουν καμία σχέση με το παρελθόν. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Το κακό πρέπει να κοπεί από τη ρίζα του».

https://argolidaplanet.com/%ce%bf-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%ad%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84/


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης