Δελτίο Τύπου: Βόμβα στα θεμέλια ασφάλειας της περιοχής - Ρώσους διπλωμάτες απελαύνει η ΝΔ

Έλληνες  06/04/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού αλλά και διπλωματικής ανοησίας, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απελαύνει 12 Ρώσους διπλωμάτες κηρύσσοντάς τους μάλιστα ανεπιθύμητους (!)

Μετά την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία (χωρίς την γνωμοδότηση του ΚΥΣΕΑ το οποίο ουδέποτε συνεδρίασε όπως προβλέπεται), η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί να καταστήσει την Ελλάδα πυλώνα σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης στην περιοχή, την κάνει μέρος του προβλήματος ρίχνοντας αφενός μεν κι άλλο λάδι στην φωτιά, αφετέρου δε νερό στον μύλο του… ειρηνοποιού Ερντογάν.

Την ίδια στιγμή, δεν έχουμε δει ούτε μια απέλαση τούρκου διπλωμάτη τα τελευταία χρόνια καίτοι η Τουρκία παραβιάζει απροκάλυπτα και επί καθημερινής βάσεως, κάθε έννοια διεθνούς δικαίου εις βάρος της πατρίδας μας. Παράλληλα, το παράνομο τουρκικό προξενείο δρα ανενόχλητο στην Κομοτηνή, με την διαχρονική ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων.

Η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, οδηγεί την χώρα σε επικίνδυνες ατραπούς με απρόβλεπτες συνέπειες για την εθνική μας ασφάλεια. Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και καλούμε σε άμεση πραγματοποίηση εκλογών το συντομότερο δυνατόν, πριν να είναι πολύ αργά.

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης