Δελτίο Τύπου: Παραμάγαζο της Κυβέρνησης η ΕΥΠ - Εκλογές τώρα!

Έλληνες  05/08/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο διαχρονικός κυβερνητικός ρόλος της ΕΥΠ αποκρυσταλλώνεται ξεκάθαρα από το παρακράτος Μητσοτάκη. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποιεί τους κρατικούς θεσμούς συστηματικά και αδιαλείπτως για πολιτικό όφελος, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό στα Εθνικά και κοινωνικά θέματα.

Δεν είναι μόνο το τελευταίο σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας, με το σύστημα παρακολουθήσεων και την εμπλοκή κυβερνητικών στελεχών, αλλά -για όσους ξεχνούν- και το παραδικαστικό. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ελέγχεται επίσης για την τραγική αντιμετώπιση του κόβιντ, με τους χιλιάδες συμπατριώτες μας να πεθαίνουν σε ράντζα, τον διχασμό που έφερε στην ελληνική κοινωνία με τις υποχρεωτικότητες, τις απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους και τους εκατοντάδες διορισμούς κομματικών στελεχών.

Δεν είναι τυχαίο, ότι στους δείκτες διαφθοράς στην Ευρώπη, η Χώρα μας είναι στις πρώτες θέσεις.

Η παροχή επιδομάτων και η πλασματική εικόνα της οικονομίας λόγω του τουρισμού, δεν μπορούν να κρύψουν την ανικανότητα και την ανευθυνότητα της παρούσας κυβέρνησης η οποία πρέπει άμεσα να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές.

ΕΛΛΗΝΕΣ- Γραφείο Τύπου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης