ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Νέα παραπλανητικά δημοσιεύματα στον Τύπο - Σε πανικό το σύστημα από τη δυναμική του κινήματός μας!

Έλληνες  04/04/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σωρεία παραπλανητικών δημοσιευμάτων διαβάζουμε από το πρωί στον ηλεκτρονικό Tύπο. Συγκεκριμένα γνωστές φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες κάνουν λόγο για "μπλόκο στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη από την συμμετοχή του στις εκλογές".

Στη συνέχεια του άρθρου βέβαια αναφέρουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής.

Όλα τα δημοσιεύματα εν τω μεταξύ παραδέχονται την μεγάλη δυναμική του κινήματός μας, η οποία πλέον καταγράφεται σε όλες τις συστημικές δημοσκοπήσεις. Μερικοί μάλιστα προδικάζουν την απόφαση και του Εφετείου όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Αλήθεια πως γνωρίζει ο εν λόγω δημοσιογράφος ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα καταδικαστεί αμετάκλητα και θα αποστερηθεί (προσωρινά) τα πολιτικά του δικαιώματα; Έχει μαντικές ικανότητες; Κληρονομικό χάρισμα ίσως;

Τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι η πλέον κρυστάλλινη απεικόνιση του πανικού που διακατέχει το σύστημα, καθώς παρακολουθεί ανήμπορο τη μεγάλη δυναμική που αναπτύσσει το κίνημά μας στην ελληνική κοινωνία. Τα συστημικά ΜΜΕ με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και παραπλανητικούς τίτλους προσπαθούν να ανακόψουν αυτήν τη δυναμική. Μάταια όμως!

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετέχει κανονικά στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές και η είσοδός του στη Βουλή είναι βέβαιη!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης