Δεν βγαίνει εβδομάδα χωρίς σκάνδαλο για την κυβέρνηση

Έλληνες  08/11/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Έχουν αναδειχθεί ήδη άπειρες περιπτώσεις παρανομίας και αντιδεοντολογικής τακτικής από την εγκληματική κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η ανάθεση σχετικά και με τα ΕΛΤΑ δείχνει την ασύδοτη στάση της κυβέρνησης στην κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. Σημαντικό στοιχείο ότι με 4,3 εκατ. ευρώ αγόρασε από τράπεζα ο Πάτσης μη-εξυπηρετούμενα στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια ονομαστικής αξίας 62 εκατ., τα οποία θα πωλούσε σε πλειστηριασμούς λαμβάνοντας και πάλι ένα τεράστιο κέρδος.

Μην ξεχνάμε όμως πως πήρε μεγάλα δάνεια χωρίς ο ίδιος να καταβάλλει ούτε ένα ευρώ. Πως έγινε αυτό φυσικά;  Κάνοντάς τον, ευπρόσωπο κεφαλαιούχο και διαχειριστή τη ίδιας της τράπεζας με στόχο να αποπληρώσει έχοντας εισπράξει από πλειστηριασμούς. Πρέπει όμως να λάβουμε σοβαρά υπόψιν και την στάση της τράπεζας που δάνεισε χωρίς ο Πάτσης να διαθέτει κάποιο κεφάλαιο.

Αυτή η υπόθεση όμως δεν ήρθε να εδραιωθεί τώρα, δύο χρόνια ακούγαμε οι ίδιοι για το συγκεκριμένο σκάνδαλο. Η κυβέρνηση δεν γνώριζε ότι υπήρχε απότομη αύξηση στο πόθεν έσχες του Πάτση; Δεν γνώριζε ότι δεν επιτρέπεται βουλευτής να παίρνει απευθείας αναθέσεις;

Δεν γνωρίζουν για τις υποκλοπές, δεν γνωρίζουν για τις παιδοφιλίες, δεν γνωρίζουν για το κρατικό χρήμα, μα να μην γνωρίζει ολόκληρη κυβέρνηση τι γίνεται στο ίδιο της το κόμμα ή μήπως έκανε εξυπηρέτηση σε Πάτσηδες;

Δήμος Κυριλίδης,

Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας

Μηχανικός Περιβάλλοντος και Γεωτεχνολογίας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης