Είμαστε αντι-εμβολιαστές; Μια οφειλόμενη απάντηση!

Έλληνες  18/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Από την πρώτη στιγμή που το κίνημα κατά της υποχρεωτικότητας βγήκε στους δρόμους και στις πλατείες, για να αγωνιστεί υπέρ της ελεύθερης βούλησης, το κόμμα μας ήταν στην πρώτη γραμμή στις συγκεντρώσεις σε όλη την επικράτεια, στεκόμενο δίπλα στους πολίτες που αγωνιούσαν -και αγωνιούν- για το μέλλον τους.

Οι συγκεντρώσεις αυτές, καθότι ακομμάτιστες θορύβησαν έντονα το σύστημα, όπως είχε γίνει και στα συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας 3 χρόνια πριν. Τότε, η Νέα Δημοκρατία σαν αξιωματική αντιπολίτευση έτρεξε να καπηλευθεί τους αγώνες των Ελλήνων για ψηφοθηρία με αποτέλεσμα να ακολουθεί σαν κυβέρνηση τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, κανένα από τα κόμματα του κοινοβουλίου δεν πήρε ξεκάθαρη θέση κατά της υποχρεωτικότητας και του οικονομικού στραγγαλισμού χιλιάδων συμπατριωτών μας. Με μισόλογα, αοριστολογίες και διάττοντες αστέρες τύπου Πολάκη (που και αυτός τελικά εμβολιάστηκε, ζήλεψε μάλλον τους Βορίδη και Γεωργιάδη), προσπάθησαν να ψαρέψουν ψήφους γιατί τελικώς, μόνο αυτό τους ενδιαφέρει! Η παραμονή στην καρέκλα, το πλουσιοπάροχο μισθολόγιο και τα προκλητικά προνόμια.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, από τον Μάρτιο κιόλας, με παρεμβάσεις του Ιδρυτή του Ηλία Κασιδιάρη αλλά και με συχνή αρθρογραφία είχε ταχθεί σταθερά και ξεκάθαρα ΚΑΤΑ της υποχρεωτικότητας, όχι μόνο σε κάθε επαγγελματικό κλάδο αλλά και στον γενικό πληθυσμό. Όταν μιλάμε για Ιατρικές πράξεις, κάθε άνθρωπος αποτελεί μια ξεχωριστή -ιατρικά αλλά και ψυχοσυναισθηματικά- οντότητα. Δεν κάνουν όλοι οι νεφροπαθείς την ίδια θεραπεία.

Κάθε μέρα υπάρχουν αναφορές θανάτων και ειδήσεις από ανθρώπους με πιθανές παρενέργειες των εμβολίων, θα κλείσουμε τα αυτιά και τα μάτια μας; Δεν πρέπει να εξετάσουμε τις περιπτώσεις αυτές; Αυτός δεν είναι ο ρόλος της επιστήμης;

Πολλοί υπέρμαχοι της υποχρεωτικότητας, μας λένε ότι το εμβόλιο προστατεύει το κοινωνικό σύνολο. Πώς; Με την μειωμένη αποτελεσματικότητα συν τω χρόνο ή με την αποτροπή νόσησης και μετάδοσης; Προς τι η τρίτη και ενδεχομένως τέταρτη δόση;

OXI! Το κόμμα μας είναι υπέρ της αντικειμενικής ενημέρωσης των πολιτών, καθώς επίσης και της ελεύθερης και αδέσμευτης επιστήμης που δεν σταματά να ερευνά. Δεν είμαστε αντι-εμβολιαστές και πως θα μπορούσαμε άλλωστε αφού τόσο εμείς, όσο και τα παιδιά μας έχουν εμβολιαστεί με όλα τα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα σκευάσματα που κυκλοφορούν πάρα πολλά χρόνια στην αγορά (Ιλαράς, παρωτίτιδας, μηνιγγίτιδας, κτλ).

Είναι άλλο πράγμα αυτό όμως και άλλο πράγμα ο μαζικός και υποχρεωτικός εμβολιασμός ενηλίκων και ανηλίκων που είναι υγιείς και που αντιμετωπίζουν τον ιό πολύ ελαφρά.

Γιώργος Μανούσος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης