"Εθνική ομοψυχία" με πολιτικούς κρατούμενους δεν γίνεται

Έλληνες  07/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το πιο πρόσφατο πολιτικό αφήγημα της ΝΔ, ακούει στο όνομα "εθνική ομοψυχία". Αφού υπάρχει τουρκικός κίνδυνος μας λέει η κυβέρνηση, οφείλει όλος ο πολιτικός κόσμος αλλά και ο λαός, να σταθεί δίπλα της και να χειροκροτήσει την αγορά των νέων φρεγατών και λοιπών οπλικών συστημάτων.

Μάλιστα. Ο τουρκικός κίνδυνος είναι υπαρκτός εδώ και δεκαετίες. Ποιος όμως τον εξέθρεψε, τον άφησε να γιγαντωθεί και του δίνει συνεχώς πατήματα για προκλητικές διεκδικήσεις; Όχι, δεν θα πάμε τόσο πίσω όσο στο "η Κύπρος κοίται μακράν" του ιδρυτή της ΝΔ. Ας μείνουμε στα πεπραγμένα της σημερινής, εξευρωπαϊσμένης, φιλελελεύθερης και αρκετά λάιτ κυβέρνησης. Στις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις με τι απαντούσε; Με διακοινώσεις , με διαβήματα, με εμμονή στην λογική του διαλόγου πάση θυσία. Απαντούσε επίσης με μια πολιτική ενεργούμενη από το εκπεφρασμένα εθνικά υποχωρητικό ΕΛΙΑΜΕΠ και με συνομιλίες λίγο πριν από την συζήτηση για κυρώσεις εκ μέρους της ΕΕ, έτσι για να δίνει σε αυτήν το άλλοθι ώστε να μην τις εφαρμόσει ποτέ κατά της Τουρκίας.

Όμως ας δούμε και το θέμα της "εθνικής ομοψυχίας". Επιμένει στην "εθνική ομοψυχία", την ίδια ώρα που ο Εισαγγελέας ερευνά γιατί ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να εκφέρει πολιτικό λόγο μέσα από την φυλακή.

Όχι λοιπόν κυρία ΝΔ, λάιτ edition, αυτή την ψεύτική σας "εθνική ομοψυχία", που διχάζει τον κόσμο εξαιτίας των φρονημάτων του, δεν θα την πάρουμε.

Εμείς θα μείνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ, εθνικιστές, ενάντιοι στις υποχωρήσεις προς την Τουρκία και την συμφωνία των Πρεσπών. ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν τρώνε το χάπι του δεξιόστροφου κομμουνισμού σας και θα μείνουν δυνατοί στον αγώνα για την Πατρίδα και την Ελευθερία.

Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δόθηκε η πληροφορία στα Μέσα Ενημέρωσης για την απόφαση σχετικά με τον έλεγχο των τηλεφωνημάτων του Ηλία Κασιδιάρη. Δυστυχώς γι’ αυτούς το νερό έχει μπει ήδη στο αυλάκι, η νέα προσπάθεια φίμωσης των ΕΛΛΗΝΩΝ και του Ηλία Κασιδιάρη δεν θα περάσει. Ο αγώνας μας στην Ανατολική Αττική θα συνεχιστεί αμείωτος. Για την Ελλάδα, για τους Έλληνες, με τους ΕΛΛΗΝΕΣ! Με μοναδική προσμονή την Ελευθερία. Με μοναδικό όπλο την φωνή της αλήθειας. Αυτή που τους έχει τρομάξει! Μαζί σου Ηλία!

Ιωάννα Καραδήμα,

υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης