Ελλάδα Αφυπνίσου!

Έλληνες  18/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ξαπλώνεις το βράδυ και αντιλαμβάνεσαι ότι σε κορόιδεψαν ασύστολα, καθώς σε είχαν κάνει να πιστέψεις πως ζεις σε ένα ηλιόλουστο φωτεινό κόσμο με γραμμική εξέλιξη προς το καλύτερο και μια συνεχή ευμάρεια εγγυημένη. Η «Ισχυρή Ελλάδα» του εκσυγχρονισμού, του Χρηματιστηρίου, των φαραωνικών τεχνικών έργων και της Ολυμπιάδας του 2004, που δήθεν ταξίδευε σαν βέλος προς το μέλλον, έχει εκτροχιαστεί και εσύ τώρα φοβάσαι την απόγνωση του σκοταδιού, διότι δεν μπορείς ούτε να αντιληφθείς ούτε να προσαρμοστείς στην περιβόητη «ρήτρα αναπροσαρμογής». Ζεις και κινείσαι σε τεράστιες τσιμεντένιες σαρκοφάγους τηλεργασίας και εγκλεισμού σε περιόδους καραντίνας, όπου η ψευδαίσθηση που δίνει η «δημοκρατία της οθόνης» ότι δεν ζούμε μοναχοί, μπορεί πανεύκολα να γίνει θρύψαλα, αν δεν γράφεις αυτά που «πρέπει» στο διαδίκτυο. Τα καλοκαίρια έγιναν και πάλι μικρά, αλλά παραμένουν ατέλειωτοι οι χειμώνες της οικονομικής κρίσης, των «λοκντάουν» και εσχάτως του πολέμου.

48 χρόνια μεταπολίτευσης και το περιβόητο «ευρωπαϊκό όνειρο» δεν ήταν τελικά τίποτα άλλο παρά μια τρύπα στο νερό, με το μόνο που απόμεινε από αυτό να είναι μια λειψή ψηφιακή «δημοκρατία», στην οποία κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή να βρεθείς αποκλεισμένος από δίκτυα και πλατφόρμες. Εκεί που έχουν ήδη μεταφερθεί κατά διαστήματα το σχολείο και η εργασία και σχεδόν μόνιμα η κοινωνική και η πολιτική ζωή.

Όμως, την χαριστική βολή στο παραμύθι της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, με το οποίο μας «τάισαν» επί δεκαετίες οι εγχώριες παρασιτικές ελίτ, έρχεται να δώσει το ουκρανικό ευρωομόλογο που ετοιμάζεται να εκδώσει η ΕΕ για να καλύψει τις οικονομικές ανάγκες της κυβέρνησης του Κιέβου. Για τον Ελληνικό Λαό, που λιμοκτονούσε στα συσσίτια και πηδούσε από τα παράθυρα, δεν έδωσαν δεκάρα τσακιστή για βοήθεια οι ευρωπαίοι «εταίροι» (και ας ήταν και μέλος της ΕΕ), και ό, τι του έδωσαν σε δάνεια με τοκογλυφικούς όρους ήταν για να του πάρουν την Πατρίδα του για ένα κομμάτι ψωμί.

Βεβαίως, φαίνεται ότι λίγη σημασία έχουν όλα αυτά πια. Όταν στην ίδια την Γερμανία οι πολίτες «στοκάρουν» μακαρόνια και ρύζια με επίσημη κυβερνητική προτροπή, ποια μπορεί να είναι η δική μας τύχη και κατάληξη στους δυσβάστακτους - ατέλειωτους χειμώνες που έρχονται και με τα τουρκικά μπαϊράκια να ανεμίζουν απειλητικά στην Ανατολή;

Ελλάδα Αφυπνίσου, Έλληνες Αντισταθείτε, ο Ελληνισμός πρέπει να Νικήσει!

Γιώργος Μάστορας                      


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης